Embrace hospitality services

Regio receptionist Hilversum/Amersfoort

Details van de functie

Logo Word jij het vriendelijke gezicht bij een receptie in Hilversum of Amersfoort? Als receptionist maak je medewerkers en bezoekers blij met de best mogelijke service.

Functieomschrijving

Heb je zin in afwisselende werkdagen? Als regio receptionist werk je bij verschillende opdrachtgevers in de regio Amersfoort en Hilversum. Zo ga je de ene dag naar een groot bouwbedrijf in Amersfoort en de andere dag naar een overheidslocatie bv in Utrecht. Toch doe je n ding bij elk locatie hetzelfde: als receptionist geef jij bezoekers, medewerkers en leveranciers een gastvrij en warm ontvangst. Jij zet net dat stapje extra: door jouw warme groet, zowel aan de telefoon als aan te balie, maak jij van elke locatie een warm thuis.

Als receptioniste of receptionist herken je de medewerkster die binnenkomt om aan haar werkdag te beginnen. Nerveus, want ze heeft een belangrijke meeting. Jij bent al voorbereid op haar komst. Je geeft een korte, heldere aanwijzing naar de vergaderzaal waar haar meeting plaatsvindt. Jij hebt overal voor gezorgd: alle benodigdheden voor haar presentatie staan klaar en de koffie is geregeld. Dankzij jou start de medewerkster vol vertrouwen met haar meeting. Daarna ga je verder met je andere werkzaamheden. Denk hierbij aan:
 • Vergaderzalen reserveren
 • Postafhandeling
 • Telefoontjes en e-mails beantwoorden

Je werkt dus op verschillende locaties. Dit betekent dat je werkzaamheden per locatie en dag verschillen. Leuk toch, zo veel uitdaging en variatie? En ook een beetje spannend. Geen zorgen, je staat er niet alleen voor. Je wordt op elke locatie ingewerkt en hebt een teamleider en collega's die altijd klaar staan om jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast bieden we je ook diverse online trainingen en opleidingen zodat jij je kan blijven ontwikkelen.

Wat je krijgt

Je ontvangt van ons natuurlijk een warm welkom en je komt in een divers team van leuke collegas terecht. Als experts in de hospitality vinden wij jouw ontwikkeling bij Embrace enorm belangrijk. Je start dan ook met een goed inwerkprogramma en een workshop hospitality.

 • Bruto uurloon tussen de ? 11,22 en ? 13,50 n direct een flexibiliteitstoeslag van 10%.
 • Een contract met uitzicht op een vast dienstverband. Dit is dus geen tijdelijke functie, we hopen dat je voor langere tijd bij ons blijf werken.
 • Reiskostenvergoeding van ? 0,19 per kilometer (vanaf 9 km).
 • Vakantiegeld, een goede pensioenregeling en een eindejaarsuitkering.
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering.
 • Bedrijfskleding met een stomerijvergoeding

Wie je bent

Representatief en verzorgd durf jij jezelf wel te noemen. Dankzij jouw betrokkenheid en empathie zorg je dat bezoekers een goede indruk krijgen van jou en het bedrijf waar ze binnenstappen. Je laat zien hoe belangrijk je het vindt dat zij zich welkom voelen. Je hebt oog voor detail en je omgeving. Je voelt het goed aan wanneer iemand iets nodig heeft. Ervaring als bijvoorbeeld receptioniste of front office medewerker in een hotel is voor deze functie belangrijk. Maar jouw passie voor hospitality, dt is waar het echt om draait. Als receptioniste bij Embrace:
 • Ben je 16 tot 32 uur per week flexibel beschikbaar. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. De werktijden liggen tussen 06:30 en 22:00 uur, waarbij je vooral tijdens kantoortijden werkt.
 • Ben je energiek en ondernemend. Net dat stapje extra lopen is voor jou vanzelfsprekend.
 • Spreek je vloeiend Nederlands en goed Engels: Goodmorning sir, how can I help you?
 • Bezit je een rijbewijs B en eigen vervoer.

Solliciteer snel via de sollicitatiebutton. Stuur gerust een selfie mee!

Hoe verder? Wij nemen binnen 3 werkdagen telefonisch contact met je op. We zijn ontzettend benieuwd naar jou. Na een positief gesprek nodigen we je uit voor een gesprek op locatie met jouw toekomstig leidinggevende. Daarna heten we je graag welkom bij Embrace!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Embrace hospitality services