Buurtteamorganisatie Sociaal Utrecht

Buurtteam medewerker Utrecht I Social Work

Details van de functie

Logo Wil je ook werken volgens het principe 'één huishouden - één plan - één aanspreekpunt'? Kom dan werken in een van onze buurtteams!

Functieomschrijving

Wij werken namelijk graag zo, en we hopen jij ook!

Jij komt te werken in een van onze achttien buurtteams in Utrecht waar we dagelijks verantwoordelijk zijn voor de sociale basiszorg (WMO) aan volwassen inwoners in Utrecht.

In deze generalistische rol ga je outreachend te werk. Zo kom je in aanmerking met veel verschillende problematiek waarbij jij de inwoner in zijn kracht gaat zetten. De nadruk van problematiek kan tussen de wijken verschillen maar je kunt denken aan hulpvragen op het gebied van financiën, relatie, gezondheid, psychosociaal, intercultureel en nog veel meer.

Wij willen kijken waar jij als professional het beste past en tot je recht komt.

Je komt sowieso terecht in een ambitieuze en dynamische organisatie waarin we van elkaar leren. Dat betekent dat wij samenwerken met zelfbewuste medewerkers die hun eigen afwegingen kunnen en durven maken. We verwachten van jou dat je goed kunt inspelen op onverwachte situaties. Je hebt een goed relativeringsvermogen en bent analytisch sterk.

Jij gelooft in de kracht van de lokale samenleving, in echte professionals die effectief (samen)werken en in sterke basisvoorzieningen die de stad al biedt. Je doet daarbij wat nodig is
 • dichtbij en laagdrempelig
 • zodat mensen zo lang mogelijk zelf de regie houden op hun leven en in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen, met de ondersteuning die zij nodig hebben. Met andere woorden, je bent in staat mensen te activeren.

Wat je krijgt

Een afwisselende, uitdagende en zelfstandige baan in een van onze enthousiaste teams. We bieden je een vooruitstrevende werkomgeving die een voorbeeld is voor vele andere gemeenten. Jij mag hier mede vorm aan geven.

Verder bieden we jou:
 • Een arbeidsovereenkomst aan voor de duur van een jaar, met uitzicht op verlenging en vast dienstverband;
 • Arbeidsvoorwaarden conform cao sociaal werk. Je verdient minimaal ? 2.867,
 • en maximaal ? 4086,
 • bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek;
 • Ruimte om de werkweerk zelf in te delen;
 • Een smartphone en een laptop om je werk goed te kunnen doen.

Wie je bent

De professional die wij zoeken gelooft in verandering van de specialistische professional naar een generalistisch, outreachende werker met brede kennis van diverse vakgebieden. Je bent resultaatverantwoordelijk en brengt positieve energie mee. Je moet goed zelfstandig kunnen werken en stevig in je schoenen staan.

Verder zien we graag dat je:
 • Beschikt over een HBO-diploma richting sociaal werk (bijvoorbeeld Social Work, SPH of SPW);
 • Al enige jaren werkervaring meebrengt;
 • Minimaal 28 uur beschikbaar bent.

De procedure

Reageer zo snel mogelijk via de sollicitatiebutton. Vragen kun je telefonisch stellen aan Sabrina Linders (06
 • 8322 5056).

  De Buurtteamorganisatie Sociaal in Utrecht is doorlopend op zoek naar goede kandidaten die wij matchen op kennis en ervaring met het juiste team.

  Als we enthousiast zijn na een gesprek, kom je bij ons een een talentenpool. Van daar uit kijken we welk team het beste bij jou past en waar er plaats is.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Buurtteamorganisatie Sociaal Utrecht