Luba Uitzendbureau

Plant Operator

  • Vacature
  • Noord-Holland
Amsterdam
30 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Als Plant Operator ben je dagelijks bezig met de productie van beton, onderhoud aan de centrale en ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer. Dit is in het kort waar het op neer komt, maar uiteraard zijn er meer dingen die bij deze functie van belang zijn. Zo ben jij naast deze werkzaamheden ook een oplettende collega. Je weet van samenwerken en bent een goede coach die benaderbaar is en als centraal aanspreekpunt klaarstaat. Je weet dan zeker dat jij het overzicht hebt en dat alles op de werkvloer soepel verloopt. Daarnaast is dat contact zo belangrijk omdat jij belangrijk bent voor het waarborgen van de veiligheid en dat normen en waarden van het bedrijf nageleefd worden. Het is een functie waarin je dus echt een voorbeeld bent want als mensen jou nadoen dan doen ze het goed!

Wat wij bieden

  • Een functie met verantwoordelijkheden in een prettige, dynamische en voortdurend veranderende werkomgeving;
  • Een bedrijfscultuur gebaseerd op prestaties en resultaten, die de persoonlijke ontwikkeling en de promotiekansen aanmoedigt;
  • Een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extra voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, extra verlofdagen, etc.

Wat wij vragen

  • Je werkt graag in teamverband en bent resultaat gericht
  • MBO diploma, richting bouw/techniek, aangevuld met enkele jaren ervaring in een industriŽle-/bouwomgeving

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever levert betonmortel aan aannemers en particulieren. In talrijke projecten van groot tot klein. Voor elk bouwwerk hebben zij een passend en kwalitatief hoogwaardig product. Naast een uitgebreid standaard pakket betonmortel, maakt ook een breed scala aan speciale en zelf ontwikkelde producten deel uit van het leveringsprogramma. Het is een bedrijf dat continu blijft groeien en meegaat met de tijd. Om deze reden is het ook sterk digitaliserend. Als laatste is het fijn om te weten dat dit bedrijf erg veel geeft om het welzijn van de medewerkers en daarom bieden ze passende kansen en persoonlijke aandacht voor elke medewerker.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau