Luba Uitzendbureau

Interieurbouwer

Details van de functie

Logo Over het werk

Je werkt als interieurbouwer/meubelmaker zowel zelfstandig als in teamverband aan diverse projecten. Er is plaats voor zowel de binnendienst als de buitendienst. De projecten zijn altijd weer anders en altijd maatwerk. Wat de klant wil, maak jij. Je werkt in de werkplaats van dit bedrijf waar je verschillende werkzaamheden verricht. Je werkt vanaf tekening en bekijkt per project wat jij gaat doen. De ene keer maak je meubels voor een fastfoodketen, de andere keer maak je de balies voor een Nederlandse supermarktketen. Je bent verantwoordelijk voor het inrichten en afwerken van projecten waarbij je met oog voor kwaliteit en detail werkt. Heb je nog geen ervaring in het hout maar heb je wel twee rechterhanden? Of ben je juist een doorgewinterde meubelmaker of timmerman? Voor beiden is er een mogelijkheid! Het belangrijkste om de functie goed in te kunnen vullen is dat je beschikt over een goede dosis motivatie. Kwaliteit, oog voor detail en een nauwkeurige werkwijze draagt er aan bij dat de projecten naar wens van de klant worden voltooid. Het is belangrijk dat je ook goed kunt samenwerken en soms wat langer door kunt werken om gezamenlijk de oplevering te kunnen vieren.

Wat wij bieden

  • Een vast werkrooster van maandag t/m vrijdag in dagdiensten van 07.00 - 16.00 uur
  • Kilometervergoeding van ?0.19 per kilometer vanaf 10 km
  • Pensioenopbouw via Luba na 8 gewerkte weken
  • Mogelijkheden om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen
  • Bij goed functioneren krijg je na de uitzendtermijn een contract bij de werkgever

Wat wij vragen

  • Je beschikt over technisch inzicht
  • Je bent sociaal vaardig, je werkt namelijk in teamverband
  • Je bent de Nederlandse taal goed vaardig

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever maakt deel uit van een grotere businessgroep. Samen met je collega's verzorg je de complete binnenafbouw en interieur voor kleine en grote aannemersbedrijven, winkels, winkelketens, architecten en projectontwikkelaars. Het bedrijf is aangesloten bij de NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven) en is VCA** gecertificeerd.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau