Gom

Schoonmaak medewerker in Panningen

Details van de functie

Logo Werk jij graag met leuke collega?s en dichtbij huis? Woon je in de omgeving van Panningen, Limburg? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Bij Gom zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die ons team met schoonmakers en schoonmaaksters komen versterken in Panningen, Limburg. Wij komen graag met jou in contact!

Als schoonmaak medewerker in Panningen kom je te werken bij het kantoor van Bruynzeel. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 12:00 uur. Dit is een parttime dienstverband van 17,5 uur per week.

Wil je meer uren werken en beschik je over eigen vervoer? Dan kan deze functie gecombineerd worden met de werkzaamheden bij Daelzicht in Koningslust.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?11,83 en ?13,50 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • toegang tot onze digitale Welkoms-App om kennis te maken met Gom;
  • diverse ontwikkelingsmogelijkheden door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen. Wij begeleiden jou naar jouw diploma!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;

  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • affiniteit met werken in de schoonmaakbranche;

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in de omgeving van Panningen? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom