Gom

Schoonmaak medewerker bij het Maasziekenhuis Pantein in Beugen (28-11-22)

Details van de functie

Logo Ben jij een pietje precies, enthousiast en kun je goed zelfstandig werken? Ben je woonachtig in de omgeving van Beugen? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega schoonmaker of schoonmaakster voor de schoonmaak bij het Maasziekenhuis Pantein in Beugen op de poliklinieken.

De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag voor 10 uur in de week. Bij het Maasziekenhuis in Beugen maken wij de poliklinieken schoon. Dit betekent dat er schoonmaakt wordt in de avonden tussen 17.00 en 21.00 uur. Bij goed functioneren is er bij deze uitdagende parttime functie zicht op een vast dienstverband!

Als schoonmaak medewerker in de zorg ben jij van grote waarde voor de gezondheid van anderen.

Jij zorgt voor een schone omgeving voor alle patiŽnten die gebruik maken van het ziekenhuis en de collega's die hier werkzaam zijn. De hygiŽne in een ziekenhuis is zeer belangrijk. Jij voert de dagelijkse schoonmaak werkzaamheden uit en zorgt voor een optimale reiniging.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou! Je kunt een WhatsApp-berichtje sturen naar Levi Angkotta, [klik hier voor het telefoonnummer] of even bellen!

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?11,83 en ?13,50 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • toegang tot onze digitale Welkoms-App om kennis te maken met Gom;
  • en diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, zelfstandig en zeer precies. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur en volg je de protocollen. Als schoonmaker heb jij;

  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • bij voorkeur ervaring met werken in de schoonmaakbranche.

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Beugen? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom