Luba Uitzendbureau

Operator

  • Vacature
  • Noord-Brabant
Tilburg
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Jouw nieuwe collega's op de afdeling voorbewerking komen handen tekort en zullen jou met open armen ontvangen!

De afdeling waarop je komt te werken is het eerste station in de productie. De kozijn-, raam- en deurprofielen liggen voor je klaar om bewerkt te worden. Zagen, boren en frezen gebeurt machinaal, met een machine-operator die aan de knoppen draait. Daarna worden de kozijnen, ramen en deuren gelast. Je bedient de voorbewerkingsmachines volgens de instructies van de werkmap en je kan zelfstandig storingen oplossen. Technisch inzicht is dus van belang bij het uitvoeren van deze functie!

Jouw takenpakket is breed en ook de volgende werkzaamheden vallen daaronder: het controleren van producten op eventuele gebreken, je trekt aan de bel wanneer een product niet aan de kwaliteitseisen voldoet, je geeft signaal af wanneer de aanvoer te klein dreigt te worden, je signaleert wanneer een situatie nadelige gevolgen kan hebben voor het milieu of de arbeidsomstandigheden, je zaagt kozijn- raam- en deurprofielen, je freest tussenstijlen en hoekverbindingen, je boort gaten voor de afmontage en de last de kozijnen, ramen en deuren in alle soorten en maten. Kortom: een uitdagende functie met verantwoordelijkheid!

Wat wij bieden

  • Een baan met doorgroeimogelijkheden en mogelijkheid tot een vast dienstverband.
  • Je gaat werken in een gezellig en informeel team.
  • Werktijden 06.00 - 13.30 uur en van 13.30 - 22.00 uur.
  • Een marktconform salaris van 2389 tot 2676 euro bruto per maand met daar bovenop een ploegentoeslag van 12 procent.

Wat wij vragen

  • Je bent in het bezit van technisch inzicht.
  • Je wil werken in 2-ploegen.
  • Je hebt al wat ervaring in de techniek opgedaan en bent bereid om je hierin te ontwikkelen.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever produceert hoogwaardige kozijnen voor een aantrekkelijke prijs en dit doen zij al meer dan 30 jaar met enorm veel passie en toewijding. Iedere medewerker telt binnen dit bedrijf en de sfeer is informeel.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau