Luba Uitzendbureau

Sales Support Medewerker

  • Vacature
  • Noord-Brabant
Son en Breugel
30 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij haalt energie uit het telefonisch te woord staan van klanten, en een probleem is er om opgelost te worden! Daarnaast vind jij het leuk om actief bezig te zijn met verschillende actiemailing en het nabellen daarvan. Je bent proactief in je communicatie richting klanten en interne collega's, afwachten is niks voor jou. Jij hebt een scherp oog voor commerciŽle kansen en weet deze tijdens een contactmoment goed te benutten. Nauwkeurigheid staat bij jou hoog in het vaandel en zo zorg jij ervoor dat alle informatie correct geregistreerd wordt in de systemen.

Wat wij bieden

  • Korte communicatie- en besluitvormingslijnen en dus een hoge mate van slagvaardigheid
  • Samenwerken binnen een team van betrokken en gemotiveerde medewerkers
  • Veel ruimte voor persoonlijke inbreng en initiatief om het resultaat te maximaliseren
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Wat wij vragen

  • Je bent commercieel gedreven en beschikt over aantoonbaar mbo+/hbo werk- en denkniveau
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal
  • Je bent op korte termijn fulltime beschikbaar
  • Je beschikt over goede kennis van het MS Office pakket, met name met Excel kun je goed uit de voeten

Over het bedrijf

Dit familiebedrijf bestaat ruim 40 jaar en heeft als missie mensen inspireren om zelfstandig hun leefomgeving te verbeteren. Dat doen ze door kennis te delen en totaaloplossingen te bieden. De basis hiervoor is het zorgvuldig samengesteld assortiment dat ze voor een groot deel zelf produceren.

Het bedrijf is sinds kort een nieuwe weg ingeslagen. Het productassortiment is vanuit expertise onderverdeeld in de divisies Wall Design, Garden Elements en Home Improvement. Een complete re-branding heeft voor een nieuw uiterlijk gezorgd. Vanuit het warehouse in Son vertrekken dagelijks ontelbare bestellingen naar nationale en internationale Retail- en E-commerce partners. Via slimme logistieke oplossing zorgen ze ervoor dat de consument op het gewenst tijdstip en locatie spullen kan ontvangen en dat winkels altijd voorzien zijn van voorraad.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau