Luba Uitzendbureau

Werkvoorbereider

Details van de functie

Logo Over het werk

Samen met twee collega's vorm jij het team werkvoorbereiding. Jij zorgt ervoor dat alle benodigde zaken beschikbaar zijn voor werkzaamheden in de assemblage, productievoorbereiding of de reparatie afdeling van schaarhoogwerkers. Je houdt je bezig met het opstellen van specifieke reparaties scope voor machines, opmaken van calculaties van de te verrichten werkzaamheden en zorgen dat projectmappen alle uitvoeringsdocumenten bevatten. Jij bent daarom leidend in het vaststellen van werkprocessen, -methoden en -beschrijvingen. Dankzij jouw probleem oplossend vermogen is het voor jou geen enkel probleem om samen met kennishouders de specifieke reparatie voor een machine op te stellen. De machines/schaarhoogwerkers worden weergegeven aan de hand van tekeningen. Het is daarom handig dat je erving/kennis hebt van het lezen van technische tekenpakketten en 2D/3D tekensystemen.

Verder houd jij je bezig met het completeren van artikel stam/data en het wijzigingen verwerken in het ERP systeem. Met jouw meedenkende houding ontvangt het sales team ook de benodigde actuele informatie om mooie aanbiedingen te kunnen maken. Je levert input aan Engineering Change Orders en bent verantwoordelijk voor het afwikkelproces van non-conformiteit.

Wat wij bieden

  • Salaris op basis van opleiding, kennis en ervaring
  • Reiskostenvergoeding
  • 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar
  • 40-urige werkweek

Wat wij vragen

  • Een technische opleiding op MBO niveau 4
  • Kennis van tekenpakketten, maatvoering en toleranties. Ervaring Met 2D/3D tekenpakketten is een pre.
  • Ervaring met een ERP systeem. bijvoorkeur Exact en MS-Office
  • 3 tot 5 jaar ervaring in een relevante productie omgeving.
  • Beheersing van de Duitse taal is een pré

Over het bedrijf

In 1984 startte jouw toekomstige werkgever met het ontwikkelen en het bouwen van schaarhoogwerkers. Al in het begin stonden stabiliteit, robuustheid en veiligheid bij het ontwikkelen van al onze producten hoog in het vaandel. Het is ons doel om marktleider te zijn en blijven op het gebied van veilige, hoge kwaliteit, innovatieve schaarhoogwerkers, met een focus op het segment machines met een hoogte boven 15 meter. Kwaliteit en ontwikkeling is iets waar jij dagelijks mee te maken hebt, er hangt een uitdagende sfeer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau