WerkTalent

Planner Servicemonteurs- Vaste baan

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze klant gevestigd in Dordrecht nabij Rotterdam is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een organisatie met 180 medewerkers die betrokken zijn bij de volledige vormgeving, inrichting, product keuze en service voor startende en reeds bestaande tandartspraktijken.

Functieomschrijving
Je achterhaalt het probleem van de klant, zodat je een monteur met de juiste boodschap op pad kunt sturen. Door het hele land rijden er 22 monteurs. Onze monteurs zijn verantwoordelijk voor het oplossen van storingen, het verrichten van onderhoud aan en het installeren van dentale apparatuur. Jij zorgt er samen met andere planners voor, dat onze monteurs dagelijks onze klanten tevreden houden. Lees snel verder als dit jou aanspreekt.

Als Planner ben jij medeverantwoordelijk voor de planning van alle service-, storings- en installatiewerkzaamheden. Je zorgt dat een monteur de juiste informatie ontvangt over zijn klantbezoek en zorgt dat hij op tijd de juiste materialen ontvangt. Affiniteit met techniek is essentieel, aangzien je eerst zlf een storing probeert op te lossen. Daarnaast is goede geografische kennis nodig, dus als jij vroeger altijd een 10 voor topografie haalde, dan is dat mooi meegenomen. Gelukkig brengt Google Maps ons tegenwoordig ook gewoon van A naar B.

Het is voor deze rol belangrijk dat je goed overzicht weet te houden, snel kunt schakelen, technisch bent en verbanden legt. Je moet je de technische kant van dentale apparatuur eigen willen maken, zodat je onze klanten zo veel als mogelijk telefonisch al kan ondersteunen met hun storing/probleem. Je komt op een dynamische afdeling in een gedreven en betrokken team. Een uitdagende job voor 32 tot 40 uur.

Functie-eisen

- Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
- Klant- en servicegericht zit in je bloed;
- Je bent communicatief vaardig
- Zowel zelfstandig als in teamverband werken passen bij jou;
- Je hebt affiniteit met techniek;
- Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie bij een middelgrote organisatie;
- MBO+ werk- en denkniveau, opleiding in richting administratie/logistiek/techniek.

Arbeidsvoorwaarden
- Jaarsalaris van EUR 32000,- tot EUR 45000,- op jaarbasis, afhankelijk van ervaring
- Een dienstverband van 32 tot 40 uur;
- 29 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
- Goede pensioenregeling waarvan de werkgever de helft meebetaalt;
- Leuke bedrijfsuitjes, georganiseerd door de feestcommissie.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent