WerkTalent

Logistiek Medewerker Plus

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
We vertellen je in een persoonlijk gesprek graag meer over dit mooie, stabiele bedrijf wat continue in beweging is. Een tipje van de sluier: met meer dan honderd collega's werk je dagelijks in een informele sfeer (samen) om te zorgen dat jullie als team van verantwoordelijke aanpakkers het bedrijf (en jezelf) verder te laten groeien.

Functieomschrijving
Wij hebben plek voor twee nieuwe collega's in het logistieke team (van tien collega's totaal) die hier hun carrière verder willen vervolgen. Zoek je afwisselend werk in de logistieke processen van een productieomgeving waar je continue bezig bent, waar regelmatig vernieuwingen worden doorgevoerd en waar jij een spilfunctie in ons proces vervult? Kom dan eens kijken of onze leuke sfeer en deze brede en verantwoordelijke logistieke baan iets voor jou is. Oh ja, je werkt in een 2-ploegendienst dus het is handig als je hiervoor open staat :-) (Let op: we hebben ook logistieke functies in dagdienst, dus je kunt hierop solliciteren en dan kijken we met jou naar de andere vacatures)

Wat doe jij de hele dag? De logistiek loopt van inkomende goederen aan tot de verzending van het eindproduct en daartussen zit nog de productie. Je werkt in jouw functie dagelijks samen met collega's van de andere afdelingen zoals de productie, de verpakkingsafdeling en ook de afdeling supply chain. Je hebt te maken verschillende interne afdelingen maar ook met verschillende interne en externe voorraadlocaties die onder meer verschillen in temperatuur. Je hebt zelf contact met transporteurs en regelt het laden en lossen en natuurlijk controleer je hierbij wat er binnen komt. Je bevoorraad de productie en de verpakkingsafdeling zodat zij soepel door kunnen draaien en je neemt goederen mee terug die bij een afdeling ongebruikt zijn gebleven en zorgt dat deze weer op de juiste plek terecht komen, zowel in de opslag als in het systeem. Tijdens je werk ben je scherp op eventuele afwijkingen of zaken die niet (lijken te) kloppen en je kijkt dit na of overlegt hierover met een collega. Zo denk je mee in het dagelijkse proces en als jij daarnaast ideeën hebt om het proces nog verder te verbeteren horen we die graag van je!

Kortom: een veelzijdige, afwisselende en verantwoordelijke baan waarin je echt iets toevoegt binnen onze organisatie!

Functie-eisen
Door de uitdagende complexiteit van de functie hebben we iemand nodig die naast het beheersen van het logistieke proces ook overzicht kan houden en meedenkt. Dit wil niet iedereen. Als dat juist is wat jij leuk vindt en waar jij goed in bent (of wilt worden), dan zien we jouw reactie graag verschijnen! Past dit bij jou?

Jij:

- Beschikt over een MBO 4 werk- en denkniveau (de opleiding zelf is geen noodzaak)
- Bent bereid in 2-ploegendienst en in overleg periodiek een keer op zaterdag te werken en kunt tegen (deels) werken in kou
- Bent positief ingesteld en ervaren in een logistieke omgeving
- Denkt mee en je ziet dingen die anderen niet zien
- Wordt blij van deze mooie vaste baan!

Arbeidsvoorwaarden
Omdat jij voor ons belangrijk bent, laten we graag zien dat we dat waarderen. Daarom verdien jij een uitstekend salaris en bieden we daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Kortom: een afwisselende en uitdagende baan, top-collega's en erg goede voorwaarden! En het is natuurlijk een fulltime vaste baan die uitmondt in een vast contract voor onbepaalde tijd.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent