WerkTalent

Belader | EUR12,53 per uur | Fulltime/Parttime

  • Fulltime baan
  • Parttime baan
MBO
  • Zuid-Holland
Moordrecht
1 december 2022

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een bekend en gezellig bedrijf dat samen werkt met verschillende gemeentes om ervoor te zorgen dat we een schoon en veilig milieu hebben in Nederland. Verder zijn zij actief door heel Nederland en hebben zij verschillende opstart locaties.

Verder is deze organisatie erg meegaand met hun personeel en bieden ze ook veel verschillende opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden zodat jij niet altijd het zelfde werk hoeft te doen! Graag komen ze met jou in contact om kennis te maken en jou te vertellen over wie zij zijn en wat zij jou kunnen bieden.

Functieomschrijving
Jij gaat aan de slag als belader bij een grote organisatie dat ervoor zorgt dat verschillende gemeentes in Nederland een veilig en schoon leefmilieu hebben. Zo hebben wij verschillende dienstverleningen die worden ingezet voor afval verwerking.

In jouw belangrijk functie als Belader ben jij voornamelijk bezig in een buitendienst. Je start de dag bij jou opstart locatie waar je eerst geniet van een kop koffie en samen met jouw collega's de route bekijkt. Vervolgens gaan jullie langs verschillende gemeentes waar jullie voornamelijk de groene containers, grijze containers en plastic afval ophalen.

Hoe werkt nou precies zo'n vuilniswagen? Jij rijd de afvalbakken of containers tegen de achterkant van de vuilniswagen aan waardoor deze zelf de containers oppakt en leeggooit. Daarna zet je de legen containers weer terug op hun plek aan de weg en zijn ze weer klaar om opgehaald te worden. Zodra de route klaar is ga je weer terug naar jouw start locatie en zit jouw dag erop.

Jouw nieuwe functie is fulltime en parttime uit te voeren in een dagdienst van maandag t/m vrijdag. Daarnaast krijg jij de mogelijkheid om na circa een half jaar een opleiding te volgen tot chauffeur van de vuilniswagen.

Functie-eisen
- Woonachtig in de omgeving van Gouda, Moordrecht, Zuidplas, Waddinxveen, Capelle aan den Ijssel, Krimpenerwaard, Alphen aan den Rijn en omliggende dorpen/steden;
- Jij beheerst de Nederlandse taal;
- In het bezit van een VCA certificaat of bereidt om deze te behalen;
- In staat om fysiek werk te verrichten;
- Jij bent minimaal 18 jaar oud.

Voor deze functie is geen opleiding of diploma vereist!

Arbeidsvoorwaarden
- Een start salaris van EUR12,53 bruto per uur vanaf 18 jaar;
- Opleidingsmogelijkheden tot chauffeur rijbewijs C via het bedrijf zelf;
- Reiskostenvergoeding van EUR0,19 per km;
- De mogelijkheid om jouw VCA diploma gratis te behalen;
- Een parttime of fulltime baan van maandag t/m vrijdag;
- Mogelijkheid om extra uren te maken op de zaterdag of in de avond!
- Elk jaar een salaris verhoging;
- Bedrijfsuitjes met sinterklaas, bbq, kerst, etc.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent