Luba Uitzendbureau

Proces operator

Details van de functie

Logo Over het werk

Het opstarten, aansturen en instellen van productiemachines behoren tot jouw hoofdtaken. Daarbij voer je controles uit op machines en registreer je procesgegevens. Wanneer er een storing voorkomt is het van belang dat het zo snel mogelijk wordt opgelost. Daarom kan jij ook kleine reparaties en/of wijzigingen aanbrengen om het productieproces te hervatten. Het is belangrijk dat je voor deze functie goed de Nederlandse taal beheerst in woord en geschrift om de productiemachines goed aan te kunnen sturen. Jouw werkdagen zullen van maandag tot en met vrijdag in een 3-ploegendienst zijn.

Wat wij bieden

  • Salaris tussen de ?2500 - ?3073 (inclusief 18,5% ploegentoeslag) o.b.v. 40 uur per week.
  • Reiskostenvergoeding ?0.19 per km vanaf 10 km
  • Werktijden van 6:00 - 14:00, 14:00 - 22:00 en 22:00 - 06:00 uur.
  • Uitzicht op vaste dienstverband

Wat wij vragen

  • Technische inzicht (of vergelijkbare ervaring)
  • Je werkt graag met je handen en in een productie omgeving
  • Jij ziet problemen als een uitdaging en weet deze altijd op creatieve wijze met een koel hoofd op te lossen
  • Beschikbaar zijn voor de 3-ploegendienst

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is ruim 60 jaar geleden opgericht en is van een familiebedrijf uitgegroeid naar een onderneming met wereldwijd vestigingen. Ondanks dat zij wereldwijd werken, blijft de organisatie het familiare karakter behouden. De organisatie heeft samenwerken met klanten en partners hoog in het vaandel staan. Vanuit Mijdrecht werken de medewerkers dagelijks aan een kwalitatief product waar hun klanten weer hun eindproduct in kunnen verpakken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau