Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Poeldijk
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Jouw dag is nooit hetzelfde! Bij jouw toekomstige werkgever ben jij de baas over het magazijn. Na een bakkie koffie ga je lekker aan de slag. Er is net een vrachtwagen aan gekomen met verse kruiden, deze moet gelost worden! Dit doe je met behulp van een heftruck. Mocht je geen certificaat hebben, dan kun je die ook via het bedrijf halen. Na het lossen zorg je er voor dat de producten klaargemaakt worden voor het inpakken. Er werken ongeveer 6 mensen in de loods, dus je verdeelt de taken. Daarna ga je verder met orders picken en het samenstellen van de pallets. Klaar? Dan controleer je of alle kruiden netjes verwerkt en ingepakt zijn. Je hebt dus een verantwoordelijke baan! Bij jouw werk hoort ook quality control en administratieve taken. Aan het eind van de dag zorg je er voor dat alles netjes is voor de dag erop en dat alle administratie is verwerkt.

Doorgroei is mogelijk binnen dit leuke bedrijf! Jij neemt namelijk de plek in van degene die de operationele kant op gaat. Het is een klein team die hard werkt. Op vrijdag stoppen ze altijd vroeg, zodat je lekker weekend kan vieren. Flexibiliteit is belangrijk; het kan ook zijn dat de vrachtwagens vertraagd zijn en dus later binnen komen dan gepland. Woon je in de buurt? Top! Dan kun je tussendoor ook even naar huis om later weer terug te komen om de wagen te lossen. Het is een fulltime baan voor 40 uur in de week, jouw werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag.

Wat wij bieden

  • Direct op contract bij de werkgever
  • Werken bij een duurzaam bedrijf
  • Een goed salaris
  • Fulltime werken, met flexibele tijden
  • Aan de slag met mooie, duurzame producten

Wat wij vragen

  • Heftruckcertificaat is een prť
  • Je spreekt Nederlands en Engels

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever handelt in vers gesneden biologische kruiden. Ze streven er naar om heel het jaar de hoogste kwaliteit te leveren! Het bedrijf werkt met verschillende kwekers in heel Europa, onder andere ItaliŽ, Spanje, Duitsland en Nederland. Alle kruiden zijn biologisch gecertificeerd. Zij leveren onder andere aan maaltijdboxen en supermarkten. Om de uitstoot zo laag mogelijk te houden, vliegen ze zo min mogelijk. Duurzaam staat hoog in het vaandel! Het is een klein, laagdrempelig team. Ze werken hard, maar er is ook ruimte voor gezelligheid! Typisch "Westlands". Wanneer ga jij hier aan de slag?

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau