Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Als medewerker logistiek draag je mede zorg voor een optimaal voorraadbeheer van de producten. Tijdens het werk ben jij mede verantwoordelijk voor het laden en lossen van de goederen en het verwerken hiervan. Ook verzorg jij de administratie van werkzaamheden die voortvloeien uit de werkzaamheden binnen het magazijn, dit communiceer jij door naar de financiŽle administratie. Het is daarom belangrijk dat je de Nederlandse taal goed kan schrijven en spreken.

Wat wij bieden

  • Een fijne werkomgeving met doorgroeimogelijkheden
  • Werken voor een organisatie met een duurzaam kenmerk
  • Je krijgt verantwoordelijkheden binnen deze functie

Wat wij vragen

  • Je hebt ervaring of affiniteit in de logistiek
  • Je bent in het bezit van een hef- of reachtruckcertificaat of bereid deze te behalen
  • Ervaring met werken volgens de GDP richtlijnen is een pre
  • Wekelijks uitbetaald via Luba

Over het bedrijf

Al meer dan 100 jaar produceert dit bedrijf een uitgebreid assortiment natuurlijk verzorgingsproducten en geneesmiddelen. Hierbij houden zij rekening met hun telers, medewerkers, handelspartners en consumenten. Als team maak deze duurzame product van begin tot einde en tot slot vind je de producten terug in de schappen van drogisterijen in Nederland en BelgiŽ.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau