Luba Uitzendbureau

Meewerkend werkvoorbereider

Details van de functie

Logo Over het werk

Als meewerkend voorman van dakgoten ga jij je collega's begeleiden. Wanneer een klant een opdracht geeft, ben jij de drijvende spil achter dit project. Je gaat de werkzaamheden en benodigde materialen voorbereiden. Ook blijf je in contact met de klanten en maak je een planning waar je verantwoordelijk voor bent. Klanten kunnen onder andere zijn: woningbouwverenigingen, particulieren. Je zorgt ervoor dat de monteurs gereed zijn en voorzien zijn van de benodigde materialen. Ook lever je nazorg, dat houdt in nadat een project voltooid is, je nog even gaat nabellen of alles naar wens is verlopen. Het kan ook voorkomen dat je eventuele klachten moet afhandelen. Hiernaast zul je ook werkzaamheden verrichten en je collega's ondersteunen met de montage van dakgoten wanneer nodig. Een echte afwisselende baan. Daar komt jouw relevante opleiding of ervaring in de bouw goed van pas. Je kan goed tegen op hoogte werken en deinst niet terug van een ladder. Je start de dag om 08.00 uur tot 17.15 uur.

Wat wij bieden

  • Salaris van ?2500 - ?3100
  • Reiskostenvergoeding ?0,19 p/km
  • VCA certificaat
  • Veelzijdige taken en afwisseling
  • Veel flexibiliteit en vrijheid

Wat wij vragen

  • Een relevante opleiding op mbo/hbo niveau (liefst richting de bouw)
  • Flexibele instelling
  • Goede communicatieve vaardigheden

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een specialist in dakgoten en regen afvoeren. De klanten hebben keuzes uit diverse kleuren tot aan materiaal keuzen. Je komt te werken binnen een familiebedrijf waar je nauw samen werkt met collega?s en waar een vrijdag mogelijk vrij wordt gemaakt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau