Luba Uitzendbureau

Montagemedewerker dakgoten

Details van de functie

Logo Over het werk

Samen met jouw collega ga je in de vroege ochtend naar de eerste klant van de dag vanwege een lekkage van één van de dakgoten. Die nieuwe dakgoot ga jij samen met jouw collega verzorgen. Op de plek waar de nieuwe dakgoot moet komen meet jij de lengte op die je nodig hebt. De drukpers in de bus zorgt ervoor dat je de juiste dakgoot paraat hebt. Jij weet alles feilloos te monteren. Samen met de klant loop je alles nog even na of dat alles naar wens is. Na deze klus ga je door naar de volgende opdracht. Naast dakgoten vervangen, plaats je ook nieuwe dakgoten en regenafvoeren. De klanten waar je de opdracht gaat uitvoeren zijn particulieren, woningbouw, nieuwbouw maar ook bedrijfspanden.

Elke keer kom je op nieuwe plaatsen en maatwerk is echt jouw ding. Een opdracht bij een particulier of een groot complex van de woningbouw. Jij draait jouw hand er niet voor om. Jouw werkdag start lekker vroeg om 06:00 en je vertrekt samen met jouw collega richting de klus.

Wat wij bieden

  • Werken op verschillende locaties
  • Reiskostenvergoeding
  • Kans om te leren en door te groeien
  • Veel verantwoordelijkheid
  • Uitzicht op vast dienstverband

Wat wij vragen

  • Technisch inzicht
  • Communicatief vaardig in de Nederlandse taal
  • Fysiek sterk en geen last van hoogtevrees
  • Beschik over een rijbewijs -B

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een specialist in dakgoten en regen afvoeren. De klanten hebben keuzes uit diverse kleuren tot aan materiaal keuzen. Je komt te werken binnen een familiebedrijf waar je nauw samen werkt met collega?s en waar een vrijdag mogelijk vrij wordt gemaakt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau