Luba Uitzendbureau

Verkoper binnendienst

Details van de functie

Logo Over het werk

Als verkoper binnendienst ben jij elke dag lekker bezig met het contact onderhouden van de huidige klanten en met jouw team van de buitendienst. Zo ga jij direct aan de slag als er een aanvraag binnenkomt en stelt de juiste vragen om alles goed af te handelen. Doordat jij erg liergierig bent kunnen jouw collega´s jou snel en vooral goed inwerken. Hierdoor kan jij de klanten uitstekend advies geven. Buiten deze werkzaamheden om onderhandel jij met leveranciers over de huidige prijzen en maakt daarop passende offertes. Omdat jij klantvriendelijk bent heb jij de gunfactor waardoor jij die top verkoper bent en blijft.

Wat wij bieden

  • Een baan waar jij goed ingewerkt wordt
  • Een baan met uitzicht op een vast contract
  • Doorgroeimogelijkheden naar de buitendienst

Wat wij vragen

  • Jij bent leergierig
  • Jij bent goed met cijfers
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is gevestigd in Zwijndrecht en maakt deel uit van een grote organisatie. Zij zijn actief in de handel van bouw- en afbouwmaterialen die actief is in West-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. Alle collega´s hebben een hart voor klussen & bouwen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau