Luba Uitzendbureau

Balie-/magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Voor een groeiende elektronische groothandel met verschillende locaties verspreid door Nederland zijn wij voor de vestiging Haarlem op zoek naar een enthousiaste medewerker die in een afwisselende functie wil gaan werken. Je gaat klanten die bij jou aan de balie komen adviseren en helpen. Hierbij is het belangrijk dat je bereid bent om kennis op te doen van het productenbestand. Met deze kennis kan je de klant eventueel bijpassende of andere producten adviseren.

Het andere deel van de functie bestaat uit magazijnwerk. Hierbij ga je bestellingen klaarzetten voor klanten, inkomende goederen in ontvangst nemen/verwerken, in- en uitboeken van ontvangsten/bestellingen en bij afwezigheid van de chauffeur ga je zelf de producten rondrijden.

Wat wij bieden

  • Uitzicht op een vaste aanstelling
  • Fulltime functie binnen een organisatie waar je eigen inbreng en enthousiasme wordt gewaardeerd
  • Bonussysteem en andere aantrekkelijke voorwaarden.
  • Doorgroeimogelijkheden

Wat wij vragen

  • Affiniteit met techniek is een pre
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
  • CommerciŽle instelling

Over het bedrijf

Een groeiend familiebedrijf met een informele sfeer, korte lijnen, fijne collega's en gezellig vaste klanten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau