Luba Uitzendbureau

Logistiek administratief medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Je gaat aan de slag binnen het operations team, hier word je de directe collega van de operations manager en voornamelijk verantwoordelijk voor de operationele werkzaamheden binnen de afdeling. Hierbij kan je voor een deel denken aan de ontvangst/verzending van orders en voorraadbeheer. Dit gaat natuurlijk gepaard met de juiste administratieve verwerking. Het kan voorkomen dat je de goederen zelf uitlevert bij de klant in verband met een spoedzending. Daarnaast onderhoud je intensief contact met de verschillende transportorganisaties op het gebied van kosten, planning en actuele wet- en regelgeving.

Naast het logistieke deel van de functie ondersteun je de organisatie eveneens op facilitair gebied. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan randzaken die geregeld moeten worden voor het bedrijfspand of andere afdelingen. Kortom een veelzijdige functie waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt en je met jouw analytisch vermogen zorgt dat de doelstellingen behaald worden

Wat wij bieden

  • Een salaris tussen de ?2400 en ?2600 bruto per maand
  • Direct op contract bij de werkgever
  • Je kan jezelf uitleven in de bedrijfssportschool
  • Werken bij een bedrijf dat

Wat wij vragen

  • In het bezit van een geldig rijbewijs
  • Aantoonbare logistieke ervaring
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal volledig

Over het bedrijf

Het bedrijf waar jij voor gaat werken is een grote leverancier van specialistische uitrusting en materieel voor diverse operationele eenheden van defensie en de nationale politie. Zij opereren voornamelijk in de Benelux en vertegenwoordigen daar internationale fabrikanten uit de defensie- en veiligheidsindustrie. De fabrikanten zijn alle marktleiders binnen hun specialisatiegebied. De producten die zijn leveren helpen dus mee aan een hogere operationele inzetbaarheid van defensie en politie.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau