Luba Uitzendbureau

Autocad tekenaar

Details van de functie

Logo Over het werk

In deze functie ga je snel en accuraat de optimale railbanen voor een traplift tekenen met behulp van AutoCAD en een maatwerk railtekenprogramma. Schrik niet want hiervoor hoef je nog geen ervaring te hebben! Het team waar jij in terecht komt zal jou wegwijs maken zodat jij het uiteindelijk ook zelf kan. Wel is het van belang dat jij altijd je technische talent naar voren kan laten komen want dat ga je hier wel nodig hebben. Daarbij onderhoud je contact met de klant om de aangeleverde computer-maatschets en ordergegevens in een railbaan te vertalen. Hiervoor houd je rekening met de mogelijkheden en beperkingen van de specifieke trapsituatie, de productiemogelijkheden en de kostprijs en overleg je waar nodig met verschillende afdelingen.

Wat wij bieden

  • Een fulltime functie binnen een leuk informeel bedrijf
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10.5 kilometer
  • Je gaat zelfstandig werken of in teamverband

Wat wij vragen

  • Je hebt mbo werk- en denkniveau
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent creatief en beschikt over technisch inzicht

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een internationaal en innovatief bedrijf dat streeft naar perfectie van het geproduceerde, op maat gemaakte product. Het is een fabrikant met een historie in liften van ruim 130 jaar. De producten worden geheel ontwikkeld vanuit de wensen van de klanten. Door de gesprekken die zij met klanten voeren kunnen ze garanderen dat het een kwalitatief, eigentijds en innovatief product is.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau