Pets Place Boerenbond Retail B.V.

Tuinspecialist / Verkoopmedewerker Zutphen

Details van de functie

Logo Heb jij naast liefde voor mens en dier ook groene vingers én ben je een harde werker? Dan zoeken wij jou! Als tuinspecialist begeleid en adviseer jij de klanten met het maken van de goede keuze over hun tuinproducten. Dit gaat over zowel uitleg over verschillende plantensoorten, bestrijdingsmiddelen en graszaad als over het adviseren van het juiste tuingereedschap.

Jij bent samen met het team het visitekaartje van onze organsiatie en de expert op het gebied van ons tuin assortiment. Jij zit helemaal op je plek als je werkt in een flexibele organisatie waar geen één dag hetzelfde is. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de winkel er netjes bij staat, alle planten in bloei staan en dat de schappen gevuld zijn. Daarnaast weet je hoe je enthousiast op een klant afstapt, wat je moet zeggen en doen om de klant aan ons te binden. Die klant die onze winkel verlaat die denkt dan nog even terug "Zo, hier werd ik toch even goed geholpen".

Sollicitatie procedure:

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature en zie jij jezelf al werken als verkoopmedewerker bij Pets Place Boerenbond? Solliciteren kan via de button 'solliciteren'. Wij zijn benieuwd naar je motivatie en CV.

Heb je vragen over deze vacature of het werken in één van onze winkels? Neem dan contact op met de bedrijfsleider via bovenstaand telefoonnummer.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Pets Place Boerenbond Retail B.V.