Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Jouw werkdag begint om 08:30 uur in Barneveld. Voordat je begint drink je een bak koffie en neem je de planning van de dag door. Gedurende je werkdag ben je bezig met het verzamelen van orders, jij zorgt er voor dat de juiste producten bij de juiste klanten terecht komen. Het werk vergt fysieke arbeid en we zijn daarom op zoek naar fysiek sterke kandidaten. Om 17.00 rond je samen met je collega's je werkdag af en kan jij met een tevreden gevoel naar huis.

Wat wij bieden

  • Een goed salaris
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Vrijdagmiddagborrel
  • Leuke teamgenoten

Wat wij vragen

  • Je kan de Nederlandse taal vlot verstaan en lezen
  • Fysiek sterk

Over het bedrijf

Het familiebedrijf is in 1954 gestart als agent/importeur van technische apparaten en gereedschappen. In de loop der jaren heeft het leveringsprogramma zich verder doorontwikkeld en is het bedrijf als (voorraadhoudende) distributeur inmiddels een toonaangevende partij op de Nederlandse markt. Wil jij graag aansluiten bij het groeiende bedrijf met een leuk team en gezellige werksfeer. Een borrel drinken met je collega's en een potje racen op de racesimulator behoren allemaal bij de vrijdagmiddag borrel.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau