Luba Uitzendbureau

Allround elektro monteur

Details van de functie

Logo Over het werk

Binnen een gezellige productielocatie in Amsterdam is een plek vrij gekomen voor de functie van monteur. Als proactieve allround monteur bij dit bedrijf ben je niet alleen verantwoordelijk voor het onderhouden van de meest geavanceerde grote machines die o.a. tegels, straattegels en andere soorten bouwstenen produceren. Je bent ook het aanspreekpunt als het gaat om storingen zoeken en oplossen aan bijvoorbeeld S7 besturingen, beveiligingen en signaleringen. Jij als monteur bent niet vies van het demonteren, reviseren en monteren van de aanwezige apparatuur. Dit bedrijf vindt het ook belangrijk dat jij je stem laat horen en je mening kan delen. Bijdragen aan innovatieve ontwikkelingen aan het machinepark wordt gewaardeerd. Dit is niet alleen een functie waar je hard aan het knallen bent maar ook een functie waar je kan leren en groeien. Tevens is dit bedrijf op zoek naar iemand die voor langere tijd aan de slag wilt.

Wat wij bieden

  • Goede werksfeer op de afdeling
  • Afwisselend scala aan werkzaamheden
  • Vaste fulltime baan
  • Mogelijkheid tot jezelf ontwikkelen door opleidingen en cursussen
  • Een gemotiveerd team dat voor elkaar klaarstaat

Wat wij vragen

  • Mbo-opleiding Elektrotechniek (gewenst)
  • Werken in 3 ploegendienst
  • Kennis van hydrauliek, pneumatiek en PLC-besturingstechniek is een pré

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is in Nederland marktleider in publieke bestrating met straatbepalende oplossingen voor een aantrekkelijke, veilige, toegankelijke en duurzame leefomgeving. Jouw toekomstige werkgever is de enige producent van betonnen bestratingsmaterialen met alle drie de productiemethoden onder één dak. Met als vlaggenschip de sterk uitgebreide productielocatie in Amsterdam, waar zowel betonnen banden, tegels als stenen worden geproduceerd. Dagelijks rijden er gemiddeld 45 vrachtwagens om de betonnen bestratingsproducten en prefab elementen tijdig en compleet op elke gewenste eindbestemming te brengen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau