Luba Uitzendbureau

Productieplanner

 • Vacature
 • Vast contract
 • Noord-Brabant
Eindhoven
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

In deze functie ben jij samen met jouw 2 collega planners verantwoordelijk voor het realiseren van een optimale inzet van de beschikbare productiecapaciteit en de gewenste levertijd van de productieorder. Door jouw scherpte zorg jij voor de juiste prioriteiten die gesteld moeten worden voor de productie, dat de werkorders worden ingepland en vrijgegeven voor opstart van de productie en aanlevering van materiaal aan de vloer. Hiervoor communiceren jullie met diverse afdelingen o.a. over het in- en uitwerken van aanpassingen van logistiek concepten, het behalen van logistieke paramaters om deze waar nodig bij te stellen. Daarnaast hebben jullie dagelijks een overleg met de afdeling verkoop en productieleiding om vraag en aanbod zo goed mogelijk af te stemmen. Je volgt het productieplanningsysteem en stuurt bij waar nodig is, bewaakt de voortang van de vrijgegeven werkorders om hierin prioriteiten te bepalen en werkt met diverse signalerings(lijst)en.

In deze functie begin met je met zeer uitgebreid inwerktraject, zodat je de organisatie en werkzaamheden goed leert kennen. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt in werkervaring, zodat jij het DNA van het bedrijf op den duur eigen kan maken. Werk jij momenteel in een logistieke of productieomgeving en heb jij de wil om door te groeien? Schroom dan niet om te solliciteren!

Wat wij bieden

 • Direct op contract bij de organisatie! Je start dus niet eerst als uitzendkracht.
 • Een vaste fulltime baan voor 38 uur per week waarbij je werkt van maandag t/m vrijdag van 07.30 - 16.30uur
 • Heb jij de wil om een goede bijdrage te leveren aan de organisatie? Dan zijn er veel interessante mogelijkheden om (te blijven) doorgroeien
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (bij fulltime dienstverband), reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling
 • Diverse collectiviteitsregelingen, personeelsaanbiedingen, deelname aan sportactiviteiten een jaarlijks feest met alle collega's

Wat wij vragen

 • Goede ervaring met ERP en Excel is gewenst; je beschikt over cijfermatig inzicht
 • Een afgeronde MBO/HBO opleiding richting productielogistiek en/of werkniveau door aantoonbare werkervaring.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Beheers je daarnaast vreemde talen? Dan heb je een streepje voor!
 • Je bent daadkrachtig, doelgericht en hebt naast een groot verantwoordelijkheidsgevoel geen 9 tot 5 mentaliteit

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een specialist als het gaat om diverse oppervlaktebehandelingen. Met ruim 100 collega's verzorgen zij uiteenlopende bewerkingen om de levensduur van de producten van de klanten te verlengen. Naast het verzorgen van diverse oppervlaktebehandelingen, bieden zij de mogelijkheid aan om ook het assembleer en logistieke gedeelte inclusief voorraadbeheer, de opslag en levering compleet te verzorgen. Dit maakt hen dan ook tot een waardevolle toeleverancier, die de opdrachtgevers weet te ontzorgen van diverse werkzaamheden.

Ondanks dat het een grote en bekende organisatie is, bestaande uit verschillende labels met diverse locaties in Nederland, kom je te werken in een hecht team waar 'kracht door samenwerking' centraal staat. De teamsamenstelling is zeer divers, van jong tot oud en diverse culturen; voor iedereen is er plek! Ook aan de innerlijke mensen wordt gedacht: zo is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap en bieden zij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Dit bedrijf is regelmatig op zoek naar gemotiveerde medewerkers die het team komen versterken en mee kunnen werken aan het succes van de organisatie. Momenteel voeren zijn de werkzaamheden uit in Eindhoven, maar zullen zij in 2024 gaan verhuizen naar een mooi nieuw pand in Hapert.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau