Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Je werkdag zal afwisselend zijn, omdat je je bezighoudt met orderpicken, maar ook met de inkomende goederen. De binnenkomende goederen moeten namelijk gecontroleerd, uitgepakt en ingeboekt worden in het systeem. Hierna kunnen de goederen worden ingeruimd in het magazijn en bewaak je de voortgang van bestellingen en signaleer je fouten van inkomende orders. Niet alleen zal je bezig zijn met de inkomende goederen. Je hebt namelijk ook een rol in de uitgaande goederen. Je maakt ze verzendklaar door ze te controleren, te voorzien van een pakbon, te registreren en in te pakken. Alle werkzaamheden doe je aan de hand van procedures, montagevoorschriften en instructies. Kortom, volop afwisseling!

Wat wij bieden

  • Uitzicht op een vast dienstverband;
  • Wekelijks uitbetaald door Luba;
  • Een goede werksfeer en je werkt in een modern pand;
  • Dagdiensten in een leuk en stabiel team.

Wat wij vragen

  • Je hebt een mbo 3 opleiding afgerond in de richting van logistiek of techniek;
  • Je hebt 1 ŗ 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent in het bezit van een geldig reachtruck certificaat of bent bereid deze te halen
  • Het is een prť als je een geldige VCA Basis hebt.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is wereldwijd leverancier van power, motion en control systemen en de hierbij behorende services. Zij zijn volledig ingericht om de afnemer een totaalconcept te bieden, inclusief engineering, inkoop, assemblage, installatie, inbedrijfstelling, service en onderhoud. De nationale en internationale afnemers zijn actief in industrieŽn zoals de olie & gas, offshore, maritieme, duurzame energie en zware industrie. Ook zijn zij distributeur van een breed assortiment componenten van bekende A-merken. Hun nationale en internationale afnemers zijn actief in industrieŽn zoals de olie & gas, offshore, marine, mijnbouw, duurzame energie en zware industrie. Je komt te werken in een nieuw pand in Zoetermeer met enthousiaste collega's!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau