Luba Uitzendbureau

Orderpicker groothandel

Details van de functie

Logo Over het werk

In deze groothandel ga je als orderpicker aan de slag. Je begint vroeg omdat jij ervoor zorgt dat de groothandel er tiptop in orde uitziet voordat de winkel open gaat, zo komt de klant in een geordende winkel binnen. Ook verzamel je bestellingen aan de hand van voice-picking. Door nauwkeurig te werken zorg je dat de bestelling van de klant volledig is en kan deze mee op transport of direct met de klant zelf. Je werkt op de vloer in een gezellig team en zorgt er met elkaar voor dat de producten er goed bij liggen. Dit doe je door producten juist te stapelen en hier voorzichtig mee om te gaan. Ook vind je het niet vervelend om bij te springen waar het op dat moment nodig is en pak je allerhande werkzaamheden aan. Service en kwaliteit zijn hierin erg belangrijk.

Wat wij bieden

  • Een parttime functie bij een gezellig familie bedrijf in Utrecht
  • De middagen ben je lekker vrij
  • Een mogelijkheid tot meer uren in de toekomst
  • Gezellig team

Wat wij vragen

  • Je werkt nauwkeurig en accuraat
  • Je kunt zelfstandig werken
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal

Over het bedrijf

Bij deze zelfstandige horeca groothandel in de regio Utrecht zijn ze klaar om hun klanten weer te bevoorraden en daar hebben ze jouw hulp hard bij nodig. Dagelijks bezorgen ze (vers)producten bij klanten in de gehele provincie Utrecht. Ook in de winkel kun je 6 dagen per week shoppen, ontdekken, proeven en inspiratie opdoen. Het is een echt familie bedrijf en dit merk je meteen aan de sfeer. Het is er altijd gezellig en veel werknemers werken er al jaren.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau