Luba Uitzendbureau

Elektromonteur

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Haarlem
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Heb jij 2 rechterhanden en/of een studie of ervaring in de elektrotechniek, dan zal deze baan echt iets voor jou zijn. Je gaat met een klein team electrakasten in de machines monteren en daarna werk je de volledige bedrading weg. Je bouwt de panelen via een bouwtekening, en het is dus een nauwkeurig werkje. Ook ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van de dagelijkse checklist, en zal je waar nodig vragen van andere collega's beantwoorden. Het kan wel eens voorkomen dat er een machine bij de klant niet meer werkt, dan ben jij ook inzetbaar om bij de klant dit probleem op te lossen. De groepsleider Elektro Engineering geeft ook werkopdrachten uit en deze zal jij zo goed mogelijk uitvoeren. Je bent een echte teamspeler en wilt graag collega's ondersteunen en inspireren.

Wat wij bieden

  • Een mooi salaris
  • De kans om nog meer te leren over elektrotechniek
  • Werken in een gezellig team

Wat wij vragen

  • Een opleiding of werkervaring in de elektrotechniek
  • Zelfstandigheid maar ook in teamverband kunnen werken
  • Nauwkeurig kunnen werken

Over het bedrijf

Deze werkgever is een groot begrip in de wereld en ze staan bekend om het innoveren van productie machines. Het bedrijf stamt uit 1679 en heeft een lange historie met het ontwerpen en bouwen van verschillende machines. Het bedrijf is de specialist in het ontwikkelen, produceren en verkopen van deze high-tech machines. De machines die zij maken worden geleverd aan bedrijven in bijvoorbeeld; de lager industrie, de machinebouw en gereedschaps- en vormenbouw. Het is een hecht team waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau