Tata Steel

Installatiebeheerder Werktuigbouwkunde Hoogovens

Details van de functie

Logo Een technische uitdaging met veel vrijheid en verantwoordelijkheid waarbij je de kans krijgt om innovaties toe te passen.

Wat ga je doen?

Als Installatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor installatiebeschikbaarheid en betrouwbaarheid van jouw installatie, het kolenmaalgebouw, waterreiniging en hete-wind-armaturen werkplaats.
  
De dag begint met het doorspreken van de storingen en bijzonderheden van de afgelopen 24 uur. Dit doe je met jouw teamleider en je medecollega?s installatiebeheerder van zowel het E- als W-team. Als er zaken zijn die vanuit deze ochtendwijding opgepakt moeten worden, verdelen jullie dat werk. Vervolgens start je jouw dag verder op door te kijken naar de reguliere werkzaamheden vanuit de onderhoudsplannen en de stilstand activiteiten.
 
Je werk bestaat gedurende de dag uit het volgende:
?    Je loopt inspectierondes, signaleert storingen en volgt deze op.
?    Je schakelt firma?s in voor storingen die jijzelf niet kan oplossen. Hierbij maak je concrete afspraken over de uitvoering en het gewenste resultaat.
?    Je ziet erop toe dat de gemaakte afspraken worden nageleefd. Je hebt daarbij een kritische houding t.a.v. het geleverde werk en het vermogen om goed samen te werken. 
?    Je draagt veiligheidsvoorschriften uit en ziet toe op de naleving van de voorschriften.
 
Het leuke aan deze functie is dat jij zowel praktisch als technisch, coördinerend en organisatorisch bezig bent. Dus naast je aanwezigheid in de fabriek zelf ben jij ook verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de technische documentatie en de effectiviteit van de onderhoudsplannen.
 

Wat deze functie bijzonder maakt?
?    Je werkt aan een installatie die een cruciale rol speelt in het maken van ruwijzer
?    Je komt te werken in een hecht team met veel kennis en kunde in huis
?    Jij bent voor firma?s het aanspreekpunt bij regulier onderhoud en stilstanden
?    Jij bepaalt zelfstandig hoe jij je dag indeelt. 
?    Vanuit deze rol zijn er zat doorgroeimogelijkheden en zijn er mogelijkheden tot het volgen van een vervolgopleiding.  

Herken jij jezelf hierin?

In deze functie is een hoog veiligheidsbesef van groot belang, daarnaast zijn de volgende punten belangrijk:

?    Heb je een volwaardig afgeronde MBO-4 opleiding richting Werktuigbouw of ben je bereidt om met jouw afgeronde MBO-3 opleiding een opleidingstraject in te gaan.
?    Heb je bij voorkeur werk- of stage-ervaring in een technische werkomgeving bijvoorbeeld bij een onderhoudsfirma.
?    Ben je bekend met planmatig onderhoud maar kun je ook goed met ad-hoc situaties omgaan.
?    Als verantwoordelijke voor jouw installaties weet je bovendien wanneer jij eventuele problemen zelf kunt oplossen of opschaalt en de hulp van je gespecialiseerde collega?s inroept.
?    Ben je bereidt om mee te draaien in het consignatiedienst rooster en om mee te helpen tijdens een grote storing? Beide zal ongeveer vier keer per jaar plaatsvinden. 

Wat bieden wij jou?

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Volop doorgroeimogelijkheden, denk hierbij aan het volgen van cursussen en opleidingen en doorgroeien naar een hogere functie.
  • Een salaris dat afhankelijk van je opleiding en ervaring maximaal EUR4.250 bruto per maand is.
  • Naast een variabele winstdeling krijg je een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag.
  • Veel vrije tijd, omdat naast je 26 vakantiedagen en 10 ADV dagen ook tijd opbouwt door middel van de flexuren regeling van Tata Steel
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenvoorziening, tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding.

Wat is jouw werkomgeving?

Jouw team
In deze functie ben jij werkzaam in een team met drie andere collega beheerders en een teamleider. Jullie zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de aan jouw team toegewezen installatie, het kolenmaalgebouw, waterreiniging en hete-wind-armaturen werkplaats. Dit zijn bottleneck installaties die ten alle tijden optimaal beschikbaar dient te zijn. Je werkt overigens zeer nauw samen met het team wat de E-kant van de installaties beheert.                                                                              
 

Jouw fabriek
Hoogovens krijgt kooks, pellets en sinter aangeleverd van de Kooks- en Gasfabrieken en de Ertsvoorbereiding en om hier vervolgens ruwijzer van te maken. Het geproduceerde ruwijzer wordt daarna aan de Oxystaalfabriek geleverd. Binnen de fabriek focust jouw team zich op het onderhoud van het kolenmaalgebouw, waterreiniging en de hete-wind-armaturen werkplaats. Deze installaties vormen een cruciaal onderdeel van de Hoogovens, want zonder deze installaties kan er geen ruwijzer worden geproduceerd.  
 

Solliciteren of meer weten?

Ben jij klaar voor jouw volgende stap? Solliciteer dan direct. Als je nog vragen hebt of eerst meer informatie wilt hebben, neem dan telefonisch of via Whatsapp contact op met Maxime Pols, [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Tata Steel