Luba Uitzendbureau

Logistiek/administratief planner

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij krijgt in deze operationele functie onwijs veel verantwoordelijkheden met veel afwisseling. Zo ga jij gevaarlijke stoffen verpakken en documenteren, zendingen met gevaarlijke stoffen checken op locatie en deze gereedmaken voor transport. Daarnaast heb jij contact met de klanten om hen updates te geven over deze zendingen en neem jij voor deze klanten de offertes in behandeling en stel jij deze op. Maar dat is nog niet alles, want jij gaat ook de pick & pack processen uitvoeren. Dit houdt in dat jij de orders verzamelt en zoals eerder gezegd ook verpakt. En het volledig administratief afhandelen van dossiers behoort ook nog eens tot jouw takenpakket.

Al met al is werken met Dangerous Goods een superleuke en uitdagende functie waarin geen enkele dag hetzelfde is en waar jij veel stappen kan maken binnen de logistiek. Jij wordt uiteraard bijgestaan door professionals en jij krijgt alle tijd en ruimte om deze werkzaamheden onder de knie te krijgen. Daarnaast wordt eigen inbreng erg gewaardeerd en jouw groei gestimuleerd.

Wat wij bieden

  • Goede werksfeer met ontzettend leuke collega's
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Veel ruimte voor ontwikkeling en groei
  • Een uitdagende functie met veel afwisseling en dynamiek

Wat wij vragen

  • Mbo werk- en denkniveau
  • Relevante werkervaring is een pre
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Jij bent communicatief sterken bent bereid een stapje extra te zetten

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is gespecialiseerd in de op- en overslag van gevaarlijke goederen. Denk aan chemicaliŽn, batterijen, maar ook deodorant. Het is een echt familiebedrijf waar plezier en resultaten voorop staan en waar een informele sfeer heerst. Op het moment dat jij daar in dienst treedt is dat voor de lange termijn en wordt er alles aan gedaan zodat jij jezelf kan ontwikkelen en kan blijven groeien. Met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om in- en externe trainingen te volgen is dit een organisatie met oog voor jouw toekomst.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau