Trigion

Co÷rdinator Security ETC, Urenco en COA

Details van de functie

Logo Als Co÷rdinator Security Almelo haal jij 't beste uit je team. De beveiligingswereld trekt je aan, maar een diploma is niet vereist. Trigion. De veilige keuze.

Functieomschrijving

Als Co÷rdinator security op deze uitdagende locaties in Almelo is elke dag voor jou een nieuwe uitdaging. Heb jij leidinggevende skills en de ambitie om dit team van beveiligers aan te sturen? Samen met de opdrachtgever verbeter jij de dienstverlening van dit bedrijf. Je werklocatie barst van de dynamiek. Een flinke uitdaging, maar jij houdt moeiteloos meerdere balletjes hoog en stuurt bij waar nodig. Je bent in staat om op tactisch niveau met verschillende betrokkenen te werken en de integrale veiligheid op locatie te borgen. Je durft initiatieven te nemen en creŰert een veiligheidscultuur voor en met je team, je beseft dat bewustwording hier een grote rol in speelt. Het klinkt clichÚ, maar je weet nooit van tevoren hoe een dag gaat verlopen.

Samen met jouw team speel je in op de veranderende omstandigheden en veiligheidseisen en borg je de veiligheid in en rond diverse objecten in Almelo. Je bent onder andere werkzaam op de terreinen van Urenco & ETC en het COA in Almelo. Je hebt een verantwoordelijke functie, waarin je let op de voortgang en kwaliteit van het werk. Je zorgt er met het team voor dat de werkzaamheden volgens de werkinstructies worden uitgevoerd.

Je werkt in Almelo van maandag tot en met vrijdag. We vinden het wel belangrijk dat je flexibel bent, want je bent ook bereikbaar voor piket/consignatie (oproepdienst). Als de nood aan de man is, sta je klaar voor je team.

Als Co÷rdinator Security bij Trigion houd je je hoofd koel en ligt de nadruk in jouw werkzaamheden op:

? Aansturen, coachen en begeleiden. Je bent een echte leider en geeft leiding aan & coacht een team van 70 beveiligers.

? Adviseren van de klant op het gebied van integrale veiligheid.

? Het schakelen tussen de klant, medewerkers en andere afdelingen binnen Trigion.

? In samenwerking met de afdelingen binnen Trigion zorg je voor de planning, verzuimbegeleiding, sollicitatiegesprekken, functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken.

Wat je krijgt

Een uitdagende afwisselende baan en een team leuke collega?s met:

? Direct een contract voor onbepaalde tijd!

? Bruto salaris per 4 weken tussen de ?2.667,
 • en ?4.444,
 • (Conform CAO) , afhankelijk van jouw ervaring en opleidingsniveau.

  ? 13 keer per jaar salaris.

  ? Reiskostenvergoeding 0,18 per km (vanaf 9 km).

  ? Pensioenregeling, eindejaarsuitkering en vakantiegeld.

  ? Uniform

  -en stomerijvergoeding en collectiviteitskorting op je zorgverzekering.

  ? Toegang tot online trainingen van de Trigion Academie.

  Bij Trigion vinden we het tot slot belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen. Daarom krijg je gratis toegang tot verschillende online trainingen via onze Trigion Academie.


Wie je bent

Dat je sociaal, betrouwbaar en stressbestendig bent spreekt voor zich. Je weet jouw kalmte over te brengen op het team en de mensen die je beveiligt. Onze slogan ?Trigion: De veilige keuze? straal jij ook echt uit. Op een prettige manier weet je mensen aan te spreken op hun gedrag. Als onze nieuwe Co÷rdinator Security:
 • Heb je een bovenmatige interesse voor beveiliging
 • Heb je een afgeronde hbo-opleiding (prÚ)
 • Heb je minimaal 2 jaar werkervaring als leidinggevende.
 • Beheers je de Nederlandse taal goed en beheers je de basisvaardigheden Engels. Ook in stressvolle situaties kun je de juiste instructies in het Engels geven.
 • Bezit je een rijbewijs B en een eigen auto/ eigen vervoer.
 • Woon je binnen 50 km vanaf Almelo.
 • Heb je geen strafblad. Een screening bij de politie is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Trigion