Luba Uitzendbureau

Machine operator conventioneel

Details van de functie

Logo Over het werk

In deze functie ben je resultaatverantwoordelijk voor zeer specifieke processen, met de focus op het uitvoeren van conventioneel draaien en frezen. Jouw toekomstige werkgever heeft diverse specialistische processen ontwikkeld die garant staan voor een ongeŽvenaarde kwaliteit en duurzaamheid van de producten en reparaties. Samen met je teamleider en collega?s werk je iedere dag om het hoogst haalbare te realiseren op het gebied van Kwaliteit en Veiligheid. Je ervaring in het werken met conventionele verspaning en metaalbewerking zorgen voor een goede basis in je dagelijkse werkzaamheden. Bovendien heb je oog voor verbeteringen en ben je betrokken bij diverse (5S) projecten om de processen nog beter, veiliger en efficiŽnter te maken.

Wat wij bieden

  • Een baan met uitzicht op vast dienstverband!
  • 2-ploegendienst: ma-vrij van 07.00-15.45u / Avonddienst: ma-do van 15.30-01.15u (dus de vrijdagen vrij)
  • Een baan binnen een internationale organisatie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en inbreng
  • Het salaris wordt bepaald op basis van opleiding en ervaring volgens de CAO Groot-Metaal
  • Dagelijks 1 stuk fruit, kantine met verse maaltijden.

Wat wij vragen

  • Vmbo/LTS niveau met ervaring in de hightech maakindustrie / metaal
  • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
  • Bij voorkeur ervaring in het werken met zeer nauwe toleranties en hoge veiligheidseisenervaring

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gevestigd in Tilburg en is gespecialiseerd in de reparatie, vervaardiging en coating van vliegtuigonderdelen. Het bedrijf doet dat voor alle grote luchtvaartmaatschappijen, fabrikanten en vliegtuigmotoren en bedrijven die zich toeleggen op de revisie daarvan. Jouw toekomstige werkgever weet dat het succes wordt bepaald door de kwaliteit maar vooral ook door de motivatie van de medewerkers. Daarom biedt jouw toekomstige werkgever uitdagende opdrachten, geweldige teams en scholing zodat jij en het bedrijf continu in beweging zijn.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau