Gom

Schoonmaak medewerker bij diverse objecten in Budel

Details van de functie

Logo Werk jij graag dichtbij huis? Woon je in de omgeving van Budel, Noord-Brabant en wil jij aan de slag als schoonmaak medewerker? Lees snel verder!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan of een leuke bijbaan in de schoonmaak in Budel, Noord-Brabant? Dan komen wij graag met jou in contact!

Bij Gom zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die ons team met schoonmakers en schoonmaaksters komen versterken bij een school in Budel, Noord-Brabant. De werktijden zijn op maandag tot en met vrijdag buiten schooltijden om. Het is een parttime dienstverband van 20 uur per week, dus je werkt 4 uur per dag.

De uren zijn erg flexibel en kan je zelf inplannen tussen 14:15 in de middag en 8:00 in de ochtend de volgende dag. Zo kan jij er voor kiezen om direct na schooltijd te beginnen of in de ochtend voordat de school begint. Het is zelfs mogelijk de uren te splitsen. Zo kan jij zelf beslissen wanneer je werkt zolang je aan de 4 uur per dag komt!

Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou! Je kunt een WhatsApp-berichtje sturen naar Levi Angkotta, [klik hier voor het telefoonnummer] of even bellen!

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:
  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?11,83 en ?13,50 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • en diverse mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen.

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • ervaring en/of affiniteit met werken in de schoonmaakbranche.

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Budel, Noord-Brabant? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom