Incluzio Zaanstad

Sociaal werker wijkteam Zaandam

 • Vacature
 • Noord-Holland
Zaandam
31 januari 2023

Details van de functie

Logo Ben jij goed in het bieden van individuele én collectieve hulp? Dan zijn wij hard op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Kom jij ons wijkteam in Zaandam Noord versterken als sociaal werker? Wij geloven in ondersteuning dicht bij de wijk. We pakken problemen en vragen zo vroeg mogelijk op en zijn dus betrokken bij het welzijn van de buurt/stad. Jij gaat bent in deze functie een belangrijke schakel in het welzijn van de stad, de buurt en de individuele inwoner.

In deze functie ga je aan de slag met vraagstukken én aanvragen binnen de WMO. Hierbij komt verschillende problematiek voorbij van enkelvoudig tot complex. Denk hierbij aan problematiek rondom een beperking, beschermd wonen, GGZ e.a. Je gaat pro actief het gesprek aan, luistert naar de vraag van de inwoner en anticipeert daarop. Je bent gewend door te vragen en de vraag achter de vraag boven te krijgen. We werken generalistisch dus jij kunt alle hulpvragen zelfstandig oppakken.

Soms kunnen vragen ook collectief beantwoord worden. Nog mooier? Problemen voorkomen door met de juiste voorlichting of collectief aanbod. Hier ga jij, naast het individuele werk, actief mee aan de slag in deze functie. Je weet wat er speelt in de wijken en kan dit vertalen naar collectief aanbod.

Wij zoeken een nieuwe collega die positief is ingesteld. Iemand die zichzelf omschrijft als pro-actief en een zelfstarter. Weet je iets misschien nog niet? Dan ga je zelf erop uit om informatie, hulp of het antwoord te krijgen.

Je bent creatief in zowel het zoeken naar een individuele oplossing als voor een groep inwoners.

Incluzio Zaanstad is onder verdeeld in vier wijkteams. Wij zoeken een collega voor ons wijkteam in Zaandam, Noord-Kogerveld.

Wat je krijgt

Incluzio Zaanstad is een energieke en dynamische organisatie. Onze opdracht is gestart in 2019 en we zijn nog steeds aan het innoveren. Er is daarom voldoende ruimte voor eigen inbreng, vrijheid en resultaatverantwoordelijkheid.
 • Beloning conform cao sociaal werk, schaal 8 (minimaal ? 2.867,
 • en maximaal ? 4.086,
 • bruto per maand);
 • Individueel keuzebudget van bijna 19% inclusief eindejaarsuitkering;
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met de intentie om daarna te verlengen voor onbepaalde tijd;
 • Flexibele werktijden, je hebt de vrijheid om je dag zelf in te delen;
 • Je krijgt voor je werk een smartphone en een laptop ter beschikking.

Wie je bent

Ons team is dynamisch en je krijgt bij ons veel zelfstandigheid. Jij weet hier mee om te gaan en durft jouw collega?s te betrekken als dat nodig is. Verder zien we graag:
 • Een afgeronde HBO opleiding Social Work of vergelijkbaar;
 • Werkervaring met collectieve hulpverlening is een pré;
 • Energie, ondernemende en resultaatgerichte houding;
 • Beschikbaar voor minimaal 28 uur per week.

Ben jij onze nieuwe collega?

We ontmoeten je graag dus stuur zo snel mogelijk je cv én een korte motivatie via de sollicitatiebutton in verband met de AVG.

Voor vragen kun je contact opnemen met de Recruiter via de gegevens op deze pagina.

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Wij zijn actief in het sociaal domein en kunnen het verschil maken. Doe je mee? Als onderdeel van het Social Return programma bieden wij, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om ervaring op te doen middels een werkervaringsplek. Vraag bij de Recruiter naar de mogelijkheden.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Incluzio Zaanstad