Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker inbound

Details van de functie

Logo Over het werk

Als logistiek medewerker inbound ben jij verantwoordelijk voor de tweede locatie van dit bedrijf; hier komen alle containers binnen en is de opslag van prachtige producten. Jij zorgt ervoor dat de orderpickers nooit mis grijpen, zorgt voor een overzichtelijk magazijn en controleert alle inkomende goederen. Het is belangrijk dat jij goed zelfstandig kunt werken en ervaring hebt met logistieke processen. Je maakt gebruik van de heftruck en EPT en zult ook helpen met het lopen van orders bij grote drukte. Al met al een verantwoordelijke functie waar je veel verschillende taken hebt!

Wat wij bieden

  • Een leuke functie met uitzicht op een vast dienstverband
  • Je werkt in een gezellig team
  • Ruime doorgroeimogelijkheden

Wat wij vragen

  • Je hebt enige logistieke ervaring
  • Je hebt geen probleem met vroeg opstaan
  • Je bent fysiek sterk
  • Rijbewijs B is een pre

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een bedrijf waar de mooiste producten voor in de horeca worden gemaakt en opgestuurd. Alles wat je in een restaurant op tafel ziet en niet kunt eten, wordt hier gemaakt en gedistribueerd. Van simpel wit servies tot bijzondere handgemaakte schalen; alles hebben ze hier! Naast het magazijn hebben ze een showroom waar klanten langs kunnen komen om hun volgende bestelling te doen. De sfeer in het magazijn is lekker no-nonsense, je krijgt veel verantwoordelijk en je wordt echt onderdeel van de familie. Zo ben jij met jouw hele gezin van harte welkom op de bedrijfsbarbecue en worden er leuke uitjes georganiseerd. Daarnaast krijg je bij start een aantal certificaten, mocht je deze nog niet hebben. Zo kun je lekker blijven doorgroeien!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau