Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Handscanner in de hand, de EPT op en verzamelen maar! Als orderpicker ga jij orders verzamelen n verzendklaar maken. Het picken doe je met een EPT en een handscanner. De producten die je verzamelt zijn heel divers en hebben allemaal met Aziatische eetproducten te maken, ook Aziatische accessoires die je bijvoorbeeld in restaurants ziet. Het gaat van relatief kleine producten tot wat grotere verpakkingen, soms zelfs met een gewicht tot 20 kg. Afhankelijk van de grootte van het artikel, of de hoogte waarop het in het magazijn staat, wordt er gebruik gemaakt van een heftruck. Heb je daar een certificaat van, dan kan je die dus ook gebruiken. Mr heb je geen certificaat en wil je het wl leren: informeer dan bij ons naar de opleidingsmogelijkheden. Tussen het picken door help je met het laden en lossen van inkomende en uitgaande goederen, deze worden vervoerd per vrachtwagen. Net als je collega's werk je graag in een net en overzichtelijk magazijn en help je dit ook schoon en overzichtelijk te houden.

Wat wij bieden

  • Een leuke fulltime baan met een vast contract bij goed functioneren
  • Een salaris passend aan jouw ervaring tussen ? 1.800 en ? 2.300 per maand
  • Een reiskostenvergoeding
  • Mogelijkheid tot het behalen van je hef- en reachtruckcertificaat!
  • Wekelijks betaald zolang je via Luba werkt

Wat wij vragen

  • Ervaring met soortgelijke taken
  • Een heftruck- en/of reachtruckcertificaat is handig maar niet verplicht, je kan ook via ons de cursus volgen!
  • Voldoende beheersing van de Nederlandse taal om pakbonnen en picklijsten goed te begrijpen
  • Beschikbaar in verschoven dagdienst (tussen 06:00 - 15:00 en 10:00 - 19:00 uur)

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een groothandel met een breed assortiment op het gebied van food en non-food producten. Vanuit hun magazijn in Haps leveren zij aan klanten door heel Europa. Jij en jouw collega's werken enorm hard om alle klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen, de planningen rond te krijgen en alle administratie op orde te houden en tussendoor is er zeker tijd voor een grapje en een praatje. Op vrijdag is het frietdag! Dan eet je gezamenlijk een snack of frietjes tussendoor.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau