Luba Uitzendbureau

Operator

 • Vacature
 • Noord-Brabant
's-Hertogenbosch
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

De functie als beginnend operator bij dit bedrijf is mega breed! Je start aan het eerste gedeelte van de lijn, hoe verder je het proces induikt des te complexer het wordt. Het is de bedoeling dat de operators gezamenlijk als zelfsturend team aan het werk gaan. Daarnaast is er de mogelijkheid om jezelf als mechanisch- of als chemisch operator verder te ontwikkelen! Jij signaleert de storingen en lost deze direct zelf of met collega's samen op. Daarnaast voer je kwaliteitscontroles uit en waar nodig voeg jij de nodige chemische middelen toe. Naast deze werkzaamheden ben jij bezig met de uitvoering van chemische beoordelingen en rapporteer je afwijkingen op het gebied van kwaliteit en productiedoelstellingen. Tot slot zorg je voor het volledig en correct afhandelen van de administratieve taken gedurende het productieproces.

Wat wij bieden

 • Een fulltime dienstverband met uitzicht op vaste dienst
 • De werktijden zijn in 3-ploegen: van 07:00 uur tot 15:00 uur, van 15:00 uur tot 23:00 uur en van 23:00 uur tot 07:00 uur
 • Een mooie ploegentoeslag van 19% over alle gewerkte uren!
 • Als beginnend operator verdien jij ?2450,- bruto per maand o.b.v. een 38-urige werkweek, dit is exclusief toeslagen!
 • Ben jij een ervaren operator? Afhankelijk van jouw ervaring kan dit oplopen tot ?3800,- bruto per maand o.b.v. een 38-urige werkweek!

Wat wij vragen

 • Jij hebt affiniteit met techniek en wil graag als operator aan de slag
 • mbo werk- en denkniveau
 • Je werkt graag in een 3-ploegendienst
 • Jij groeit graag mee met dit mooie bedrijf!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een technisch bedrijf dat verschillende metaallagen aanbrengt op elektronische componenten. Hier wordt elke dag door een team van operators, kwaliteitscontroleurs en laboratorium medewerkers gewerkt aan kwalitatieve producten voor in onder andere elektronische apparatuur. Denk hierbij aan de regensensor in die mooie BMW of het chip omhulsel in jouw iPhone! Bij dit bedrijf zijn ongeveer 60 mensen werkzaam. Er heerst een prettige werksfeer waarbij samen wordt gewerkt aan het beste resultaat!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau