Luba Uitzendbureau

Productieleider

 • Vacature
 • Vast contract
 • Noord-Brabant
Eindhoven
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Dit is een nieuwe functie bij dit mooie bedrijf in Eindhoven. Als productieleider ga je samen met de operationeel manager vorm geven aan je takenpakket waarbij de kern is dat je productie op een hoogstaand niveau houdt en zorgt voor een optimale werkomgeving voor de medewerkers om optimaal te kunnen werken. Als organisatie blijven ze volop in ontwikkeling en jij bent een technische aanjager om deze ontwikkeling te beÔnvloeden. Je bent nieuwsgierig en kijkt met een kritische blik naar de procedures. Op basis van jouw beeld en de antwoorden die je krijgt ga je ideeŽn maken en voorstellen doen ter verbetering. Denk aan processen gericht op verder automatiseren, het doen van investeringen en het verbeteren van het algehele productieproces. In jouw baan neem je het voortouw en pak je functioneel leiderschap op je voor de afdelingen afwerking en kartonnage waar ongeveer 30 mensen werken. Je bent de oren en de ogen op de werkvloer, signaleert en anticipeert. Je zorgt voor een goed inzetbaar team. Ben jij de productieleider die wij zoeken voor deze organisatie in Eindhoven?

Wat wij bieden

 • Je krijgt direct een contract bij onze werkgever, je hoeft dus niet te starten als uitzendkracht
 • Een leuke en uitdagende baan waarvan de taken en verantwoordelijkheden samen met de operationeel manager besproken worden om vorm te geven
 • Een fulltime werkweek van 36-uur, op vrijdagmiddag ben je lekker vrij!
 • Een salaris passend aan het gewicht dat jij al in de functie kan leggen, tussen ? 2.900 en ? 4.000 per maand
 • In de maand november 1% van je jaarsalaris als extra bonus
 • 25 vakantiedagen
 • Reiskostenvergoeding
 • Een werkgever die met je meedenkt en een zeer actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke dingen organiseert

Wat wij vragen

 • Hbo werk- en denkniveau wat te herleiden is uit jouw gevolgde opleiding(en) en/of werkervaring
 • Passie voor techniek ťn mensen: met andere woorden, je bent gericht op het leveren van een mooi product binnen een omgeving waar samenwerken van groot belang is
 • Ervaring binnen een productieomgeving
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever bestaat al meer dan 100 jaar en staat bekend om drukwerk, luxe verpakkingen en premium etiketten van zeer goede kwaliteit. Zij blijven trouw aan hun missie, namelijk het creŽren van een hoge toegevoegde waarde aan papier en karton. Kwaliteit gaat voor kwantiteit! Zij beschikken over een modern machinepark en zijn hťt bedrijf voor speciale drukwerk effecten, daardoor hebben zij een groot onderscheidend vermogen. Een familiebedrijf met een eigen identiteit waar zij ook belang aan hechten die te behouden. Intern zijn de lijnen er kort dus in deze platte organisatie vind jij snel je weg.

Ze zijn als collega's ook close met elkaar, geregeld een borrel of etentje of andere leuke activiteiten worden georganiseerd. Je aanwezigheid daarbij is vrijwillig, maar wel erg gezellig. De locatie ligt midden in Eindhoven, maar is daarnaast ook voor mensen buiten de stad goed bereikbaar. Kort door de bocht, een stabiel bedrijf met een mooi product waar met veel trots en collegialiteit samengewerkt wordt. Daar wil je toch een onderdeel van zijn?

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau