Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Dit magazijn is een zeer belangrijke schakel binnen het bedrijf en in deze functie heb je dan ook veel contact met collega?s van diverse afdelingen, zoals kantoor en assemblage. Jij houdt je bezig met het inboeken van goederen, het picken van werkorders en het voorbereiden van de verzendingen. Aangezien het gaat om het picken van (zeer) kleine onderdelen van connectoren, die vaak ook op elkaar lijken, is het erg belangrijk dat je nauwkeurig en precies werkt. Dankzij jouw leergierige karakter, focus op kwaliteit en een dienstverlenende instelling weet je jouw werkdag iedere dag tevreden af te sluiten.

Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit voor jou? Over het algemeen houd jij je bezig met het controleren van binnenkomende goederen en zal jij deze inboeken op de voorraad. De locatie in Nederland wordt gezien als het centraal magazijn. Van hieruit wordt ook voorraad verstuurd naar andere vestigingen in Europa. Voor de overige bestellingen van klanten, zal er met werkorders worden gewerkt. Hier zal jij je bezig houden met het picken van verschillende connectoren. De producten waarmee je werkt zijn zeer kostbaar en moeten zorgvuldig worden geteld. Dit klinkt misschien makkelijk, maar is echt een essentieel onderdeel van jouw werk. Een niet complete order kan er voor zorgen dat een opdracht bij een klant stil komt te liggen en dus niet door kan gaan. Dit brengt natuurlijk weer kosten met zich mee en komt de relatie met de klant niet ten goede.

Na het compleet maken van de opdracht, zorg jij ervoor dat de order goed is verpakt en voorzien is van alle documenten en verzendlabels zodat die opgestuurd kan worden naar de klant of andere vestigingen van jouw werkgever. Naast de verzending zal jij je ook bezighouden met de retourzendingen en ook heel belangrijk, het schoonhouden van jouw werkplek en het magazijn.

Werkervaring met orders picken van kleine materialen is een groot voordeel, maar motivatie is belangrijker dan ervaring! Als jij ons weet te overtuigen dat je hard kan werken, betrouwbaar bent en nauwkeurig werkt, dan kan deze baan voor jou zijn.

Wat wij bieden

  • Je start op uitzendbasis, met de mogelijkheid op een vast dienstverband
  • Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng
  • Als het straks weer kan, de vrijdagmiddagborrel!
  • Je komt te werken in een prachtig kantoor met aansluitend magazijn
  • Je komt te werken met de leukste collega's van het bedrijf

Wat wij vragen

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • mbo werk- en denkniveau
  • Nauwkeurig en secuur werken zit van nature in je
  • Je bent iemand die graag in een team werkt, maar ook zelfstandig taken op kan pakken.

Over het bedrijf

Sinds de oprichting in Zwitserland in 1946 heeft jouw toekomstige werkgever zich ontwikkeld tot wereldwijde marktleider in ontwerp en productie van klant specifieke push-pull precisie connectoren en kabelassemblages. Hun producten bieden een hoogwaardige oplossing op toepassingen waar buitengewoon hoge eisen worden gesteld aan betrouwbaarheid in extreme omstandigheden. Denk hierbij aan toepassingen binnen de Medische sector, in de Machinebouw, bij Professionele Audio ? en Videoapparatuur en in de Ruimtevaart en Formule 1. Als je hier aan de slag gaat, dan kom je te werken bij een internationaal opererend familiebedrijf, actief in meer dan 80 landen wereldwijd. Hun nieuwe high-end kantoor voor de Benelux is gevestigd in Haarlem. Vanuit deze vestiging werken zij dagelijks met 50 collega?s (en ze groeien nog door) om hun waarde richting (potentiŽle) klanten continue te vergroten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau