Luba Uitzendbureau

Medewerker kwaliteit

Details van de functie

Logo Over het werk

Als kwaliteitsmedewerker binnen deze organistie heb je een afwisselende, zelfstandige functie. Met jouw analitisch vermogen check je de product specificaties, analysecertificaten en etiketten. Verder ben je bezig met het vertalen van product specificaties naar etiketten waarbij je de relevante wetgeving in de gaten houdt. Ook ben je bezig met het beoordelen, opstellen en goedkeuren van de kwaliteit van de producten. Jij vindt het niet erg om de verantwoordelijkheid te pakken. Een ander onderdeel van jouw functie is namelijk dat je de audits binnen de organisatie gaat begeleiden. Daarnaast pak en verzorg jij de opvolging van interne en externe klachten. Kortom, een functie als kwaliteitsmedewerker bij deze organisatie is een veelzijdige, afwisselende functie met veel verantwoordelijkheden.

Wat wij bieden

  • Luba doet voor deze vacature alleen de werving en selectie: jij gaat dus direct op contract bij het bedrijf
  • Een marktconform salaris op basis van kennis en ervaring
  • Wij bieden jou een leuke rol bij een dynamische en internationale organisatie.
  • Een plezierige werkomgeving met fijne collega's. Hard werken maar met tijd voor gezelligheid

Wat wij vragen

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Enkele jaren werkervaring bij voorkeur op het gebied van kwaliteitsbewaking
  • Kennis van actuele kwaliteitszorg systemen
  • Beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal; Frans is een pre

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een groothandel met een breed assortiment op het gebied van food en non-food producten. Vanuit hun magazijn in Oss leveren zij aan klanten door heel Europa. Jouw collega's en jij werken enorm hard om alle klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen, de planningen rond te krijgen en alle administratie op orde te houden, maar tussendoor is er ook zeker tijd voor een grapje of praatje. Op vrijdag is het frietdag! Dan eet je gezamenlijk een snack of frietjes tussendoor.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau