Luba Uitzendbureau

Sales support medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Samen met een accountmanager ben je verantwoordelijk voor een van de rayons in Nederland. Wat er speelt bij de klanten en waar de kansen liggen om te groeien, dat weten jullie als geen ander. Je bent dagelijks in contact met de klant in geval van vragen over lopende offertes en orders. Jij en de accountmanager van het betreffende rayon zullen dagelijks veel schakelen met elkaar middels email en telefoon, maar ook zeker face 2 face. Vanuit het kantoor in Waalwijk support je de klanten. Je collega (accountmanager) doet dit middels de diverse klantbezoeken en is veel onderweg. Het kan dus regelmatig voorkomen dat je gevraagd wordt nog wat extra specificaties toe te sturen van een armatuur dat jullie onlangs verkocht hebben of dat je voor de zekerheid nog even dat verzoek betreffende levertijden kan checken. Snel schakelen zit in je natuur en dit geeft jou energie! Naast opvolgen van de bestaande projecten ben je ook actief op zoek naar nieuwe projecten bij zowel bestaande klanten/segmenten als nieuwe klanten/segmenten. Een betrouwbare werkvoorraad is erg belangrijk; doordat jij regelmatig in contact staat met de klant ťn de juiste vragen stelt weet je altijd wanneer een (nieuw) project opgeleverd dient te worden. Zo zorg je ervoor dat je hier samen met de accountmanager op het juiste moment op inspeelt.

Wat wij bieden

  • Uitdagende functie binnen een groeiende organisatie
  • Een mooi salaris passend bij je kennis en ervaring
  • Een gezellig en informeel team met maandelijkse vrijdagmiddag borrels en gezamenlijke lunch in de kantine

Wat wij vragen

  • Mbo werk- en denkniveau en een opleiding in de commerciŽle richting
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift op zakelijk niveau
  • Minimaal 2 jaar ervaring in de rol van verkoop binnendienst/ commerciŽle binnendienstmedewerker

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever levert expertise en kwaliteit in verlichting. Het bedrijf dat sinds 1946 bestaat, heeft een sterke traditie in degelijke, betrouwbare producten en is bovendien innovatief. Andere kernwaarden zijn duurzaamheid en zorg voor het milieu. De kracht is de toegevoegde waarde: de betrokkenheid bij projecten en het meedenken met de klant. Jouw toekomstige werkgever is daarmee naast producent ook leverancier van kennis, met een eigen Research en Development afdeling en een projectbureau. Door het samengaan van kennis met de flexibiliteit van de eigen productiefaciliteit is dit bedrijf in staat grote projecten turn-key aan te leveren. Jouw toekomstige werkgever is opgenomen in de top 250 groeibedrijven van Nederland!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau