Luba Uitzendbureau

Technisch inkoper

  • Vacature
  • Noord-Holland
Hoorn
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij gaat nauw samenwerken met collega?s van de afdelingen: magazijn, planning, engineering en inhouse sales & services. Je doet de afroep en inkoop, slimme voorraadbeheer en afwikkeling van de facturenpool inkoop. Jij zorgt ervoor dat jullie de mooiste kwalitatieve onderdelen en diensten inkopen tegen de beste prijs. Met de afdeling engineering heb jij contact over ontwerpwijzigingen, materiaalbehoefte voor prototypes en nieuwe producten. Jij houd verder alle voorraden nauwlettend in de gaten, je monitort het verbruik waardoor je toekomstige beschikbaarheid van producten kunt garanderen. In het ERP systeem houd jij de informatie actueel over de status van ingekochte goederen en de aanlevermomenten.

Ook houd jij in het systeem in de gaten of er afwijkingen zijn met betrekking tot bijvoorbeeld de aantallen en prijzen van inkooporders en onderneemt snel actie om deze afwijkingen te corrigeren.

Wat wij bieden

  • Jij gaat deel uitmaken van een klein en hecht team
  • De organisatie biedt goede arbeidscondities met de mogelijkheid tot verdere opleidingen
  • 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar
  • 40-urige werkweek

Wat wij vragen

  • MBO+/ HBO werk- en denkniveau
  • 3 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Kennis van logistieke/inkoop processen en goed met computers overweg kunnen
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift

Over het bedrijf

In 1984 startte jouw toekomstige werkgever met het ontwikkelen en het bouwen van schaarhoogwerkers. Al in het begin stonden stabiliteit, robuustheid en veiligheid bij het ontwikkelen van al onze producten hoog in het vaandel. Het is ons doel om marktleider te zijn en blijven op het gebied van veilige, hoge kwaliteit, innovatieve schaarhoogwerkers, met een focus op het segment machines met een hoogte boven 15 meter. Kwaliteit en ontwikkeling is iets waar jij dagelijks mee te maken hebt, er hangt een uitdagende sfeer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau