Gom

Schoonmaak medewerker appartementen bij 's Heeren Loo in Wageningen

Details van de functie

Logo Zoek je een parttime baan met veel verantwoordelijkheid en heb je affiniteit met de zorg? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor bij 's Heeren Loo, een zorginstelling in Wageningen waar wij studio's en appartementen schoonmaken. De werkdagen zijn op maandag, woensdag en vrijdag na 09.00 uur voor 4 uur per dag, 12 uur per week.
Als schoonmaak medewerker in de zorg ben jij van grote waarde voor de gezondheid van anderen.

Je voert dagelijkse werkzaamheden uit zoals stofwissen, moppen, schoonmaken van wanden en het sanitair. Je krijgt een eigen locatie die volledig onder jouw verantwoordelijkheid valt qua schoonmaak, het is dus belangrijk dat je goed zelfstandig kan werken maar ook een goede band opbouwt met de verzorgers en bewoners van de locatie.

Bij Gom ben je méér dan een schoonmaker: Je wordt niet alleen aangenomen in de Gom-familie, ook het lokale team waar je deel van uitmaakt heet jou met open armen welkom.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris. Tussen de ?11,83 en ? 13,50 afhankelijk van je leeftijd en ervaring.
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • diverse ontwikkelingsmogelijkheden door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen. Wij begeleiden jou naar jouw diploma!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;

  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • ervaring (bij voorkeur) en affiniteit met werken in de schoonmaakbranche.

Heb je eerder gewerkt als schoonmaker of schoonmaakster, hulp in de huishouding, thuiszorg of als bijvoorbeeld housekeeper dan zijn wij extra blij met jou!

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken voor 's Heeren Loo in Wageningen? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Wil je meer weten over deze vacature? Whatsapp, bel of mail onze recruiter!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom