Luba Uitzendbureau

Logistiek administratief medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij vindt het een uitdaging om snel, nauwkeurig en foutloos de logistieke administratie uit te voeren. Dankzij jouw inzet bereiken alle producten op tijd hun bestemming en loopt de logistieke administratie op rolletjes.

Je draagt zorg voor correcte administratieve verwerking van ontvangsten en verzendingen van goederen. Ook verwerk je de administratie van materiaalverbruik in productieorders en je registreert afwijkingen. Je organiseert de transporten en verwerkt de afdelingsmail. Het ontvangen / verzenden van goederen en verwerken van pakketzendingen behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Tot slot inventariseer je de voorraden en beantwoord vragen van je collegaīs / klanten voor de afdeling logistiek.

Jouw collega?s nemen het merendeel van het fysieke werk voor hun rekening. Het logistieke team is klein en goed op elkaar ingespeeld. En alhoewel de administratie helemaal jouw ding is sta je ook open voor het ondersteunen bij de logistieke werkzaamheden. Zoals laden, lossen (met behulp van een EPT of reachtruck) en je collega?s van productie voorzien van de gewenste pallets en goederen.

Wat wij bieden

  • Afwisselende functie in de dagdienst (tussen 8:00 en 17:00 uur) met uitzicht op vast dienstverband
  • Salaris tussen ? 2.200,- en ? 2.600,- bruto per maand
  • Een vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert.

Wat wij vragen

  • Minimaal 2 jaar ervaring met magazijnbeheer, goederen-ontvangst en ?verzending.
  • Kennis van ERP en MS Office.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is essentieel.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een internationaal georiŽnteerd bedrijf dat waarde hecht aan professionaliteit, continu verbeteren, kwaliteit en betrokkenheid. Er wordt tijd gemaakt om de diverse taken te leren en werknemers worden gestimuleerd om zich te blijven ontwikkelen in de organisatie.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau