Consolid

Buschauffeur OV

Details van de functie

Logo Als buschauffeur draag jij een steentje bij aan de maatschappij, want je brengt dagelijks talloze passagiers van jong tot oud veilig van A naar B.

Verder ben je verantwoordelijk voor je voertuig, de veiligheid van je medeweggebruikers en natuurlijk jezelf. Daarnaast vraagt het besturen van een bus stiptheid en uiterste concentratie in het verkeer. Je brengt niet alleen je passagiers, maar ook jezelf naar de juiste bestemming.

We zijn op zoek naar iemand met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, iemand die communicatief sterk is en stevig in zijn/haar schoenen staat. Het verkeer is onvoorspelbaar en kan zorgen voor stressvolle situaties. Dit schrikt jou niet af en je kan hier goed op anticiperen.

Arriva als werkgever

Arriva verzorgt het busvervoer in een groot deel van Brabant. Ze verzorgen het openbaar vervoer in opdracht van de Provincie Brabant. Maar de feitelijke opdrachtgevers zijn de reizigers. Voor hen blijven ze continu in beweging.

Als buschauffeur bij Arriva ga je rijden met een 12- 15- of 18- meter bus in de regio. Ben jij dé buschauffeur die wij zoeken? Reageer dan snel. Dit kan via de website, maar je kunt ook contact met ons opnemen op [klik hier voor het telefoonnummer] of op [klik hier voor het telefoonnummer]

Arbeidsvoorwaarden

Naast een afwisselende en uitdagende baan bieden wij jou het volgende:
  • Bruto uurloon van EUR14,64 bruto per uur exclusief toeslagen, dit komt nog boven op je uurloon
  • 8,33% vakantiegeld, 25 vakantiedagen
  • Direct een jaarcontract met minimaal 24 uren garantie.
  • Gratis nascholing code 95
  • Goede pensioenregeling
  • Goed inwerktraject bij Arriva Nederland
  • Persoonlijke aandacht
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid