Tata Steel

Teamleider productie HIsarna

Details van de functie

Logo Wil jij meewerken aan innovatie en uitdaging? Dan is deze functie geschikt voor jou!

Wat ga je doen?

Je bent eindverantwoordelijk voor veiligheid, continuÔteit/productievoortgang en People managent zaken binnen de ploeg. Je rapporteert aan de manager Bedrijfsvoering van HIsarna. Je hebt de bevoegdheid om een run te stoppen, het opstartproces te wijzigen (vertragen) of veranderingen in het (geplande) proces aan te brengen indien er calamiteiten zich voordoen of het voorkomen hiervan. Je bent een persoon die besluitvaardig is en problemen oplost, die effectief om kan gaan met mensen. Veiligheid staat als nummer 1 in je vaandel en dit draag je actief uit!

Jij geeft leiding aan een kleine en ervaren groep medewerkers in een installatie die volop in ontwikkeling is. De medewerkers in deze groep beschikken over veel kennis en kunnen goed zelfstandig werken. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheidsgebieden zijn: veiligheid en milieu, kwaliteit, kostenbeheersing, verbetervoorstellen in de bedrijfsvoering. Aan jou de taak om je medewerkers scherp te houden, het werk veilig uit te voeren en mee te nemen in veranderende wet - en regelgeving. Je voelt je een ?spin in het web?. Met andere woorden het overleggen en samenwerken met mensen spreekt je aan. Ook administratieve werkzaamheden behoren tot je takenpakket.

Naast je directe werkzaamheden bij HIsarna kan je ook ingezet worden om ondersteuning te bieden bij projectactiviteiten op het gebied van de transitie naar staalproductie met waterstofstof, het Heracless project. Groen staal in een schone omgeving (tatasteeljobs.nl)

Kom jij werken in een uitdagende productieomgeving, in een functie waarin je je kwaliteiten gebruikt om leiding te geven aan een gedreven team dat samenwerkt met collega?s van productie en andere vakdisciplines?

Herken jij jezelf hierin?

Om de functie goed uit te voeren herken jij je in onderstaande punten:
 • Heb je een hoog veiligheidsbewustzijn.
 • Heb je een afgeronde HBO opleiding
 • Heb je al eerder een leidinggevende functie gehad
 • Heb je goede communicatieve vaardigheden wat de samenwerking ten goede komt.
 • Weet jij mensen in hun kracht te zetten en het maximale uit je medewerkers te halen.
 • Heb je een flexibele instelling, ben je procesgericht ingesteld en begrijp je het belang van productievoortgang.
 • Heb je een initiatiefrijke houding en wacht je niet af, maar grijp je in als dit nodig is.

Wat bieden wij jou?

 • Volop doorgroeimogelijkheden, denk hierbij aan het volgen van cursussen en opleidingen en doorgroeien naar een hogere functie.
 • Een salaris dat afhankelijk van je opleiding en ervaring maximaal EUR5116,33 Bruto per maand is, omdat je in de 5-ploegendienst werkt, ontvang je een ploegentoeslag van 29% bovenop je bruto salaris.
 • Natuurlijk groeit je salaris bij goed functioneren ieder jaar.
 • Naast een variabele winstdeling krijg je een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag.
 • Veel vrije tijd omdat 26 vakantiedagen krijgt en gemiddeld 34 uur per week werkt.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenvoorziening, tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding.

Wat is jouw werkomgeving?

Jouw team:

Jouw team bestaat uit vooral technisch onderlegde collega's, met elk een eigen aandachtsgebied en expertise. Binnen jouw team werk je samen met field- en procesoperators maar ook een technoloog en een storingsdienstmedewerkers.. Het is aan jou de taak om dit team als ťťn geheel efficiŽnt te laten samenwerken aan de door jou gestelde prioriteiten.

Jouw fabriek:

Tata Steel heeft zich gecommitteerd om een schone, CO2 neutrale en circulaire staalproducent te zijn. Een van de technologieŽn die hier aan kunnen bijdragen is HIsarna, een nieuwe technologie om op een andere manier dan de traditionele manier ijzer te maken. Het is uniek van karakter omdat kolen en ijzererts nagenoeg onbewerkt in het proces kunnen worden ingebracht. Van ijzererts hoeft dus niet eerst sinter of pellets te worden gemaakt en kolen hoeven niet te worden omgezet in kooks. HIsarna is een echte doorbraaktechnologie en heeft verschillende voordelen. Naast een significante verlaging van de CO2 uitstoot is er sprake van een vermindering van uitstoot van onder meer fijnstof, zwaveldioxide, stikstofdioxide en andere schadelijke stoffen. Tevens is het proces uitermate geschikt om een belangrijke bijdrage te leveren aan de circulariteitsdoelstellingen door bijvoorbeeld de inzet van reststromen en schroot, de terugwinning van zink en het nuttig inzetten van slak voor bijvoorbeeld cement en beton toepassingen. HIsarna is hiermee een voorbeeld om door het bedenken en ontwikkelen van slimme technologische oplossingen bij te dragen aan het verduurzamen van onze samenleving! In de HIsarna proeffabriek werken we aan het verzamelen van data en het opbouwen van kennis om de installatie naar industriŽle schaal op te schalen. Mede gezien het technologische en innoverende karakter van HIsarna vinden we het erg belangrijk dat jij je als medewerker je verder kan ontwikkelen in kunde en kennis en waar mogelijk faciliteren we in het aanbieden van functiegerichte- en niveau verhogende opleidingen.

Solliciteren of meer weten?

Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan direct. Als je nog vragen hebt of eerst meer informatie wilt hebben, neem dan contact op met Isolde Stam via [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Tata Steel