City 360

Handhaver (BOA) Hoeksche Waard

Details van de functie

Logo Maak jij graag het verschil als het aankomt op veiligheid en handhaving? Ben jij de BOA die met kennis en kunde vervelende situaties als sneeuw voor de zon laat verdwijnen? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Ben jij in het bezit van een boa-getuigschrift en lijkt het je leuk om aan de slag te gaan als handhaver, om zo een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid en de veiligheid in de gemeente Hoeksche Waard ? Dan is deze functie als handhaver misschien wel iets voor jou!

Jij bent een liefhebber van wet
 • en regelgeving. Wilt als fulltime BOA in een prachtige gemeente werken en dat in een team van betrokken collega?s. In deze fulltime functie als BOA krijg jij de kans om jezelf te laten zien.

  Jouw dag als BOA begint?

  In de gemeente Hoeksche Waard met een briefing van de aanwezige teamleider, uiteraard onder het genot van een kopje koffie. Dit kan overdag zijn, maar ook in de avond of nacht. Na de briefing ben jij er helemaal klaar voor. Jij weet nu precies wat de aan jou toebedeelde taken zijn en met welke leuke en eensgezinde collega?s jij deze mag uitvoeren. Ook vandaag ben jij de spin in het web voor de gemeente. Vanuit je verantwoordelijkheidsgevoel ga je geen enkele uitdaging uit de weg en indien nodig en bevoegd treed jij daadkrachtig op. Daarnaast blijft de functie als fulltime BOA uitdagend, want jouw focus ligt altijd ergens anders!

  Vanaf nu ben jij in de gemeente Hoeksche Waard druk in de weer met onder andere het afval

  -en hondenbeleid, maar ook met overlast. In het laatste geval houd jij je primair bezig met verstoringen van de leefbaarheid in de gemeente. Je draagt hierdoor bij aan de veiligheidsbeleving van de burger. Je bent er helemaal klaar voor. Nog even snel je spullen checken en het is tijd om de straat op te gaan. Daar spendeer je tenslotte de meeste tijd, want zichtbaarheid en benaderbaarheid voor de burger is van essentieel belang in jouw rol als handhaver. Je zal vandaag dus ook ongetwijfeld in contact komen te staan met burgers en ketenpartners, waaronder de meldkamer en politie. Jij beschikt dan ook over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

  De tijd vliegt voorbij door alle dynamiek en beweging! Het is alweer tijd voor de debriefing. Je bergt je spullen op en gaat naar huis. Morgen weer een nieuwe dag vol afwisseling en uitdaging!

  Over City 360

  City 360

  -specialist in toezicht & handhaving
 • is onderdeel van Safety Group en levert met haar werknemers een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte, in gemeentes door heel Nederland. Wanneer je in dienst treedt bij City 360, ga je per direct aan de slag met jouw collega's van de afdeling toezicht & handhaving gemeente Arnhem. Onze afdelingen P&O, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat je kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing van ons eigen opleidingsinstituut IVON.

Wat je krijgt

Natuurlijk laten we je niet met lege handen staan. Jij krijgt van ons:

 • Een bruto maandsalaris van ?2.010,00 tot ?3.301,00 o.b.v. 36 uur;
 • Een onregelmatigheidstoeslag van 20% tot maximaal 65% op zon
 • en feestdagen en reiskostenvergoeding;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen Trigion City 360 of bij onze opdrachtgevers;
 • Is er een match en ken je een BOA kandidaat die zich graag wil inzetten voor City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus aan van ?1.250,
 • netto. Beschikt de aangedragen kandidaat niet over een BOA
 • getuigschrift? Geen probleem, ook dan willen we jou bedanken voor je inspanningen en zal de aanbrengbonus ?200,
 • netto zijn.

Wie je bent

Als handhaver moet je aan een aantal eisen voldoen. Jij neemt het volgende mee:
 • Het diploma Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) inclusief de toets in het kader van de Regeling Toetsing Geweldsbeheersing 3 (RTGB3) of bereidheid om deze te behalen;
 • Een geldig rijbewijs B is een pré;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) tot 20 jaar terug is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

?Enthousiast?

Solliciteer dan direct op de vacature handhaver (BOA) voor de gemeente Hoeksche Waard door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Wil je toch eerst even meer weten? Neem dan contact op met Jerry van der Sluys, recruiter Trigion City 360. Zijn contactgegevens vind je hieronder.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van City 360