Consolid

Logistiek Medewerker, Technische Unie

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een afwisselende baan in de ochtend uren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Overslag Punt medewerker. Dit wordt ook wel OP Medewerker genoemd. De werkzaamheden die je gaat verrichten zijn voornamelijk laden/lossen en eventueel extra magazijnwerkzaamheden, zoals uit sorteren van goederen.

Je gaat de wagens die in de avond/nacht terug komen na de route in Rosmalen lossen. Hierna ga je ze opnieuw laden voor de route van diezelfde dag. De lading kan heel divers zijn van een zakje spijkers tot grote bouw materialen.
  • Werkdagen: Maandag t/m Vrijdag
  • Starttijd: 04:00 uur in de ochtend
  • Eindtijd: 09:00/10:00 uur in de ochtend.

Gemiddeld werk je tussen de 25-30 uur per week. Ongeveer 6 uur per dag. Het is elke dag vroeg beginnen. Hierdoor ben je ook vroeg klaar en heb je nog een hele vrije dag voor je. Het kan soms gebeuren dat je moet overwerken bij drukte!

Wil jij werken bij deze Top Employer van 2021? Met volle trots mag de Technische Unie zich in 2021 weer Top Employer van het jaar noemen. Voor de Technische Unie is dit de 4e keer op rij! De certificering als Top Employer toont de toewijding aan van een organisatie voor een betere werkwereld en hoe dit zich vertaalt in een goede HR-beleid.

Ben jij net zo enthousiast over deze vacature als wij? Solliciteer dan direct!

Arbeidsvoorwaarden

De Technische Unie in 's-Hertogenbosch is momenteel op zoek naar nieuwe logistieke toppers. De Technische Unie heeft jou het volgende te bieden:
  • Extra toeslagen: 50% extra tussen 00:00-05:00, 25% extra tussen 05:00-06:00;
  • Een baan voor een langere tijd met kans om overgenomen te worden;
  • Een fijne werkomgeving waar je logistieke ervaring op kunt doen;
  • Opleidingsmogelijkheden (reachtruck, Rijbewijs C+E, VCA, etc.)
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid