Facilicom Solutions

Hoofd Facilitair Bedrijf monumentaal Rijksgebouw B30

Details van de functie

Logo Ben jij opzoek naar een nieuwe rol, wil jij verantwoordelijk zijn op tactisch en strategisch niveau voor een complex en groot contract? Solliciteer dan op de rol Hoofd Facilitair Bedrijf!

Functieomschrijving

Wie zijn wij:

Wij zijn Facilicom Group, een prachtig familiebedrijf en wij faciliteren al ruim 50 jaar de werkomgeving binnen de thema?s schoon, veilig, zorg, eten en facilitymanagement. Alle onderdelen binnen onze Group zoals Gom, Trigion, Incluzio en Facilicom Solutions zijn stuk voor stuk toonaangevende spelers in de branche. Samen werken we aan facilitaire, technische dienstverlening, zorg & welzijn waarin customer excellence centraal staat.

Voor het recent geheel gerenoveerd monumentaal Rijksgebouw B30, het prachtige kenniscentrum van de Rijksoverheid zoekt Facilicom voor het facilitair bedrijf een Hoofd Facilitair Bedrijf (Klantmanager Key Account) die eindverantwoordelijkheid draagt. Je bent onderdeel van het managementteam van B30 en je rapporteert direct aan de directeur PPS (Publiek Private Samenwerking). Sinds 2016 is Facilicom verantwoordelijk voor de exploitatie van B30 middels een PPS-constructie t/m 2046. Wij zijn verantwoordelijk voor de integrale dienstverlening en sturen zowel de hard
 • als soft services aan.

  Als Hoofd Facilitair Bedrijf ben je op strategisch en tactisch niveau verantwoordelijk voor het contractmanagement en het financieel management. Je zorgt voor een gezond rendement op korte en lange termijn. Je treedt als business partner op naar interne en externe stakeholders. Je creëert de randvoorwaarden voor het facility team om de gebruikers optimaal te faciliteren in hun primaire proces en je laat het facility team verbeteren, optimaliseren en innoveren. Daarbij bewaak je de kwaliteit van de hoogwaardige huisvesting en dienstverlening. Je bent in staat om je niet te laten leiden door de hectiek, jij kunt dit loslaten en zoekt de verbinding met de business en medewerkers.

  Wie ben jij?

  Jij houdt overzicht, bent empathisch en weet succesvol te acteren op verschillende niveaus. De diverse belangen en het speelveld overzie jij. Het stakeholdersspel kent voor jou geen geheimen. Met jouw positieve energie weet je de klantrelatie te verdiepen en de organisatie verder te ontwikkelen. Op coachende wijze neem je je team mee in hun ontwikkeling. Je bent een ondernemer, benut kansen, respecteert afspraken, regels en weet deze om te zetten in praktische acties.

  Je bent een ervaren strateeg maar met een hands-on-mentaliteit en je bent in staat gedragen veranderingen door te voeren.

  Wat ga je doen?

  Je geeft direct leiding aan de facility manager en het hard services team. Natuurlijk ook indirect aan het gehele team bestaande uit de teams onderhoud, beveiliging, schoonmaak, catering en services (ongeveer 25 medewerkers). Je onderhoudt contact met de stakeholders zoals het bestuur en het contractmanagement van de gebruikersorganisaties en het Rijksvastgoedbedrijf, omgevingspartijen als de gemeente, brandweer en politie. En je rapporteert aan de aandeelhouder Facilicom.

Wat je krijgt

Je gaat aan de slag op een prachtige, inspirerende locatie. Je kunt rekenen op een innovatieve en professionele werkomgeving. Je komt terecht in een organisatie die volop in beweging is en waar jij een belangrijke bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van onze dienstverlening.

? Een salaris tussen de ? 4.500 en ? 5.500 fulltime per maand;

 • Een goede tantième regeling;

? Een auto, telefoon en laptop;

? Onkostenvergoeding;

? 27 vakantiedagen;

? Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling en de mogelijkheid tot

deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;

? Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma?s.

Nieuwsgierig naar deze gave werkplek? Klik dan hier om een goede impressie hiervan te krijgen.

Wie je bent

Bij jou is het glas half vol, je staat er voor je team en weet hen op coachende wijze verder te brengen, je bent ondernemend en ziet kansen die je benut.

Je hebt:

? Minimaal 5 jaar ervaring binnen de facilitaire dienstverlening op managementniveau;

? WO werk
 • en denkniveau (tenminste een afgeronde Hbo-opleiding);

  ? Ervaring in PPS/DBFMO is geen must, wel een pré;

  ? Ervaring op het gebied soft services;

  ? Ervaring op het gebied van hard services is een pré;

  ? Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij B30.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Facilicom Solutions