Gom

Schoonmaak medewerker bij Fedex in Duiven

Details van de functie

Logo Werk jij graag dichtbij huis? Woon je in de omgeving van Duiven, Gelderland? En wil jij aan de slag als schoonmaak medewerker? Lees snel verder!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe fulltime of parttime baan in de schoonmaakbranche in Duiven? Dan is dit je kans!

Bij Gom zijn wij namelijk op zoek naar nieuwe collega's die ons team met schoonmakers en schoonmaaksters komen versterken bij een koeriersbedrijf in Duiven. Hier maken wij het buitenterrein schoon en zorgen wij dat de loods stofvrij en schoon is.

Wij zoeken een nieuwe collega voor:
  • Loods werkzaamheden; Vegen van loods ruimte, plastic en karton weg persen, buiten terrein bijhouden, bijhouden van sorteermachines en vloeren schrobben met een schrobmachine. Werktijden van maandag t/m donderdag 07:15u tot 16:00u en vrijdag van 07:15u tot 12:15u. (werkweek van 36 uur)
  • Kantoor/sanitair schoonmaken. Werktijden van maandag t/m vrijdag 17:00u tot 19:00u of 18:00u tot 20:00u. (werkweek van 10 uur)

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?11,83 en ?13,50 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • toegang tot onze digitale Welkoms-App om kennis te maken met Gom;
  • en diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;

  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • ervaring en/of affiniteit met werken in de schoonmaakbranche.

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Duiven? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom